| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Lovel i Maslow Davanje Reputacije u Croportal.net forumu; Ako je to istina onda si dobro napravio što si to ovako javno rekao. Zasluženo su pribijeni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Veteran | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Ako je to istina onda si dobro napravio što si to ovako javno rekao. Zasluženo su pribijeni na stup srama ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #16 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Citat:
Roza Majica 11-10-06 12:52 mama ubit će te Slike forumaša i... 05-10-06 10:22 Maslow Kad mogu drugi mogu i ja Slike forumaša i... 05-10-06 10:20 Maslow Eowyn nevidjeh ni u slatkim snovima Koliko je prošlo od... 05-10-06 08:25 pharaoh evo još 1 od mene, zakon provala PAROVI -1.Uberbabe... 05-10-06 08:19 pharaoh nisam to čuo 100 godina, prastari vic ali dobar Slike forumaša i... 04-10-06 21:29 pharaoh za maminu nježnicu Slike forumaša i... 02-10-06 22:36 tzukius proluftala hrabrost Bucke 30-09-06 01:00 MATILDA bucka foruma Bucke 30-09-06 00:58 Maslow bucka Gdje ste zadnji puta... 30-09-06 00:39 Maslow Mac jel se volite ljubiti... 29-09-06 23:18 Maslow Ostao bez sline Civilno služenje vojnog... 29-09-06 01:37 mama "Ekonomsko propagandni program naših dnevnika mogu pratiti i bez prepričavanja" English topic -->... 26-09-06 23:00 Maslow za Kamilu prijedlog za igru... 26-09-06 02:32 Maslow našta s kolom Hrvatsko Pravosuđe 26-09-06 02:29 tzukius pametan komentar prijedlog za igru... 26-09-06 02:29 tzukius ko bi se sjetio ovog prijedloga English topic -->... 25-09-06 22:58 Maslow pojma nemam, al nek bude English topic -->... 25-09-06 18:56 MATILDA ingliš plizzzzzzzzzzz Odoh spavat... Moj najdraži Administratoru, ovo su moje zadnje reputacije koje vidim u svojoj kontrolnoj ploči (starije se ne vide). Znam da je tu bilo dosta toga za pogodi grad, sjećam se da su mi prve 2 bile od tebe i cyrusa za Krešu Jangića i narkiće etc Isto tako je sigurno da kad mi netko da reputaciju posebno obratim pažnju na njegove postove kao i da su mi neke stvari koje Maslow napiše smješnije nego nekome tko određenu stvar nije prošao ili doživio. No dobro očito je toga jedno vrijeme bilo previše - upravo zbog te učestalosti na kraju smo se dogovorili da si više ne dajemo reputacije, a da ne dijelim stalno istom repove ovaj tjedan nisam dao npr. Tzukiusu (po mom mišljenju) 4 x sasvim zaslužene bodove koje bi trebao dobiti jer je imao bar 5 provala zbog kojih sam se smijao ispred računala da su me svi gledali što se sam kezim... Na stranu opravdanja (davno smo na PM raspravili zašto sam ja ovdje, a to sigurno nije zbog reputacija), ali mi nije jasno kako si zaključio da sam ja ikoga žicao za reputacije, vrlo nefer izjava, pogotovo u svijetlu mog mišljenja o žicanju: Re: Traženje +REP I drugo, koliko vidim, većina je shvatila da sam ja sam sebi lupao reputacije, hallo??? I što su dva bez trećega - imam strahovit dojam da sam tu kolateralna žrtva, tebe je jednostavno Maslow strahovito nečim naljutio jer ga bez milosti pljucaš već par dana, npr: Re: Što bi ste učinili da...a ja nisam mogao proći lišo, ako već imam neke veze s njim i ako ćeš njega kazniti, a bože moj i ja sam u istom loncu. Da budem ok sad bih se i ja trebao posvađati s njim, što? Hvala bogu da na ovom forumu sve savršeno funkcionira, upravo ovako: http://www.croportal.net/forum/obavi...ila-ponasanja/ i da u prvim glasanjima na 1.Uberbabe Prvenstvo CP Foruma nije bilo glasova od neaktivnih članova ... i da mi modica ne briše postove nevezane tematike samo meni već obavezno i adminu obriše svaku zloporabu tipkovnice po povratku s cuge u sitne sate kad je dobro raspoložen i usput mu se sjeti familije... i da nitko od vas nikad u anketama nije apsolutno ništa moderirao (a bože to i jest posao moderatora)... U ovom gore i je šarm ovog foruma zajebancija i što se dogovaramo, i to je razlog zašto većina nas boravi tu, a ne na forumu indexa ili monitora. I Kiki, hvala ti što me nisi opomenuo nego samo ovako blago javno prekorio da sam sebi izgledam kao Neven Ciganović, baš sam se razveselio kad sam došao s posla i naletio na sunce na prozorčiću, sad mi ni godišnji više ne trebam kad vidim da me nakon 2 i pol godine i kilo poruka doživljavaš kao forumaša od tolikog povjerenja.
__________________ Show love with no remorse | |
| |
| | #18 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije A ajd mi sad fino reci koji kurac mene moraš uzimat u usta u svakoj, baš svakoj situaciji?!?!?! Ako ti neki kurac nije jasan što se tiče mojih postupaka, slobodno me pitaj i odgovorit ću ti, a srat okolo se tebi, Masalowu i Matildi izgleda baš sviđa I onda se čudiš kad netko tebe i njih dvoje ne pita za tvoje postupke, nego napravi baš onako kako to vas troje stalno radite?!?!?! ![]() |
| |
| | #19 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Citat:
A možda se i varam, ali mi se čini da smo bili baš ok dok se nisam znao Maslowa i da ti u to vrijeme nije kurac bio toliko u ustima! A sad ozbiljno, prestani me povezivati s njima jer si im ti daleko bliža koliko god te to ljutilo! ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije oj oj oj, nećemo se svađat više, pa forum je za stjecanje dobrih stvari, jebeš reputaciju, samo problemi s time
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| |
![]() |
| Tagovi: davanje, lovel, maslow, reputacije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

ma znam da nisi dobro pročitao

Ako ti neki kurac nije jasan što se tiče mojih postupaka, slobodno me pitaj i odgovorit ću ti, a srat okolo se tebi, Masalowu i Matildi izgleda baš sviđa