Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Lovel i Maslow Davanje Reputacije u Croportal.net forumu; Ako je to istina onda si dobro napravio što si to ovako javno rekao. Zasluženo su pribijeni ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 18-10-06, 15:03   #11 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,254
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije

Ako je to istina onda si dobro napravio što si to ovako javno rekao.
Zasluženo su pribijeni na stup srama

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 18-10-06, 16:28   #12 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

shame on you

btw, nisam ni skuzio da si sam mozes dat rep+

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 18-10-06, 16:33   #13 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Pa ni ne možeš sam sebi dat rep+ !
eowyn je offline  
Star 18-10-06, 17:06   #14 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

a nisam dobro proctia idem se cekicem po glavi :čekić

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Star 18-10-06, 17:09   #15 (permalink)
Zlatni Član

ma znam da nisi dobro pročitao A ajd priznaj jesi sad išao probati si dati rep+?
eowyn je offline  
Star 18-10-06, 17:58   #16 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,900
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
...Dali ste sami sebi skroro sve reputacije.

Lovel ti gotovo imaš sve reputacije od Maslowa i to žicane, sve se vidi iz komentara...

Vaš dragi Administrator
ja majeki mi postoa... 16-10-06 22:20 Wamp zato što me uvijek nasmiješ
Roza Majica 11-10-06 12:52 mama ubit će te
Slike forumaša i... 05-10-06 10:22 Maslow Kad mogu drugi mogu i ja
Slike forumaša i... 05-10-06 10:20 Maslow Eowyn nevidjeh ni u slatkim snovima
Koliko je prošlo od... 05-10-06 08:25 pharaoh evo još 1 od mene, zakon provala
PAROVI -1.Uberbabe... 05-10-06 08:19 pharaoh nisam to čuo 100 godina, prastari vic ali dobar
Slike forumaša i... 04-10-06 21:29 pharaoh za maminu nježnicu
Slike forumaša i... 02-10-06 22:36 tzukius proluftala hrabrost
Bucke 30-09-06 01:00 MATILDA bucka foruma
Bucke 30-09-06 00:58 Maslow bucka
Gdje ste zadnji puta... 30-09-06 00:39 Maslow Mac
jel se volite ljubiti... 29-09-06 23:18 Maslow Ostao bez sline
Civilno služenje vojnog... 29-09-06 01:37 mama "Ekonomsko propagandni program naših dnevnika mogu pratiti i bez prepričavanja"
English topic -->... 26-09-06 23:00 Maslow za Kamilu
prijedlog za igru... 26-09-06 02:32 Maslow našta s kolom
Hrvatsko Pravosuđe 26-09-06 02:29 tzukius pametan komentar
prijedlog za igru... 26-09-06 02:29 tzukius ko bi se sjetio ovog prijedloga
English topic -->... 25-09-06 22:58 Maslow pojma nemam, al nek bude
English topic -->... 25-09-06 18:56 MATILDA ingliš plizzzzzzzzzzz
Odoh spavat...

Moj najdraži Administratoru,

ovo su moje zadnje reputacije koje vidim u svojoj kontrolnoj ploči (starije se ne vide). Znam da je tu bilo dosta toga za pogodi grad, sjećam se da su mi prve 2 bile od tebe i cyrusa za Krešu Jangića i narkiće etc

Isto tako je sigurno da kad mi netko da reputaciju posebno obratim pažnju na njegove postove kao i da su mi neke stvari koje Maslow napiše smješnije nego nekome tko određenu stvar nije prošao ili doživio.
No dobro očito je toga jedno vrijeme bilo previše - upravo zbog te učestalosti na kraju smo se dogovorili da si više ne dajemo reputacije, a da ne dijelim stalno istom repove ovaj tjedan nisam dao npr. Tzukiusu (po mom mišljenju) 4 x sasvim zaslužene bodove koje bi trebao dobiti jer je imao bar 5 provala zbog kojih sam se smijao ispred računala da su me svi gledali što se sam kezim...

Na stranu opravdanja (davno smo na PM raspravili zašto sam ja ovdje, a to sigurno nije zbog reputacija), ali mi nije jasno kako si zaključio da sam ja ikoga žicao za reputacije, vrlo nefer izjava, pogotovo u svijetlu mog mišljenja o žicanju:
Re: Traženje +REP

I drugo, koliko vidim, većina je shvatila da sam ja sam sebi lupao reputacije, hallo???

I što su dva bez trećega - imam strahovit dojam da sam tu kolateralna žrtva, tebe je jednostavno Maslow strahovito nečim naljutio jer ga bez milosti pljucaš već par dana, npr: Re: Što bi ste učinili da...a ja nisam mogao proći lišo, ako već imam neke veze s njim i ako ćeš njega kazniti, a bože moj i ja sam u istom loncu. Da budem ok sad bih se i ja trebao posvađati s njim, što?

Hvala bogu da na ovom forumu sve savršeno funkcionira, upravo ovako:
http://www.croportal.net/forum/obavi...ila-ponasanja/
i da u prvim glasanjima na 1.Uberbabe Prvenstvo CP Foruma nije bilo glasova od neaktivnih članova ...
i da mi modica ne briše postove nevezane tematike samo meni već obavezno i adminu obriše svaku zloporabu tipkovnice po povratku s cuge u sitne sate kad je dobro raspoložen i usput mu se sjeti familije...
i da nitko od vas nikad u anketama nije apsolutno ništa moderirao (a bože to i jest posao moderatora)...

U ovom gore i je šarm ovog foruma zajebancija i što se dogovaramo, i to je razlog zašto većina nas boravi tu, a ne na forumu indexa ili monitora.

I Kiki, hvala ti što me nisi opomenuo nego samo ovako blago javno prekorio da sam sebi izgledam kao Neven Ciganović, baš sam se razveselio kad sam došao s posla i naletio na sunce na prozorčiću, sad mi ni godišnji više ne trebam kad vidim da me nakon 2 i pol godine i kilo poruka doživljavaš kao forumaša od tolikog povjerenja.
Star 18-10-06, 18:03   #17 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

i mislim da sam zato zaslužio rep+
Star 18-10-06, 18:15   #18 (permalink)
Zlatni Član

A ajd mi sad fino reci koji kurac mene moraš uzimat u usta u svakoj, baš svakoj situaciji?!?!?! Ako ti neki kurac nije jasan što se tiče mojih postupaka, slobodno me pitaj i odgovorit ću ti, a srat okolo se tebi, Masalowu i Matildi izgleda baš sviđa I onda se čudiš kad netko tebe i njih dvoje ne pita za tvoje postupke, nego napravi baš onako kako to vas troje stalno radite?!?!?!
eowyn je offline  
Star 18-10-06, 18:26   #19 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
A ajd mi sad fino reci koji kurac mene moraš uzimat u usta u svakoj, baš svakoj situaciji?!?!?! Ako ti neki kurac nije jasan što se tiče mojih postupaka, slobodno me pitaj i odgovorit ću ti, a srat okolo se tebi, Masalowu i Matildi izgleda baš sviđa I onda se čudiš kad netko tebe i njih dvoje ne pita za tvoje postupke, nego napravi baš onako kako to vas troje stalno radite?!?!?!
Ženo božja, zar ti nije jasno da se sama guraš (kao što si se sama ugurala u bucku foruma), evo sad opet!

A možda se i varam, ali mi se čini da smo bili baš ok dok se nisam znao Maslowa i da ti u to vrijeme nije kurac bio toliko u ustima!

A sad ozbiljno, prestani me povezivati s njima jer si im ti daleko bliža koliko god te to ljutilo!
Star 18-10-06, 18:29   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,253
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

oj oj oj, nećemo se svađat više, pa forum je za stjecanje dobrih stvari, jebeš reputaciju, samo problemi s time
Zatvorena Tema
Tagovi: davanje, lovel, maslow, reputacije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113