| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Lovel i Maslow Davanje Reputacije u Croportal.net forumu; Koja frka oko repova...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Koja frka oko repova... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #23 (permalink) |
| Administrator | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije evo zbog koji poruka si ti njemu dao rep+, ovo samo nabrzinu jer mi se ne da tražiti ovo je tema od 40000 poruka Pozdrav svima od Meline Komentari na slike forumaša i forumašica Koliko rep+ bodova? Stipe Mesic veleizdajnik? Stipe Mesic veleizdajnik? Jelena Veljača ovo je tema od 40000 poruka Koridor iliti Arizona Koliko imate kila? http://www.croportal.net/forum/100254-poruka2/ http://www.croportal.net/forum/139701-poruka196/ Stipe Mesic veleizdajnik? Stipe Mesic veleizdajnik? Inkvizicija Turnir u beli ovo su samo neke poruke, ne da mi se trošiti vrijeme i ovo su samo poruke koje si ti maslowu poslao, ne da mi se kopati poruke od maslowa koje je on tebi poslao još bi ja copy pejstao zadnje maslowe reputacije, ali ne mogu iz admin panela, jer će se sve poremetiti, pa nećete ništa skužiti ![]() |
| |
| | #24 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije a meni je stvarno jadno i nekolegijalno što su se odjednom svi našli komentirat i pljuvat po njima ko da su nekog ubili.. big deal... ne miješam se u to davanje reputacije ni u Kikijevu odluku ali nek se netko proba stavit na njihovo mjesto... |
| |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Sve je to u dobroj namjeri...i komentari i Kikijeva odluka... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #26 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
![]() | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Citat:
Da, da, izmislila sam da iz čista mira mene spominješ A ja niti sam riječi rekla o tvojoj i Maslowljevoj reputaciji, niti sam se uopće htjela u to petljati Jer sam razmišljala kao i Wamp....budala mislila na ljude koji sigurno na mene ne misle (to si ti ponovno pokazao) Što se tiče trpanja u isti koš....nije to bit vašeg prijateljstva ili neprijateljstva, vašeg poznanstva ili nepoznanstva Nego toga da ponekad radite potpuno iste stvari A to je da me spomenete (samo da se isprdate) u svom postu iz čista mira A što se tiče toga da smo bili dobri dok...bla bla bla.....ja ti OPET kažem da možeš zaključivati o svojoj ženi/sestri/susjedi/ili bilo kome drugome koga znaš bolje od mene jer o meni nemaš pojma I ovo (A možda se i varam, ali mi se čini da smo bili baš ok dok se nisam znao Maslowa) je čista glupost za koju se uopće ni najmanje ne čudim da si ju izrekao Jer (opet te trpam u koš sa maslowom i matildom) i od njih sam čula 100 puta da zaključuju kako ih ne podnosim i šta sve ne E pa, ako čitaju moje postove i razlikuju zajebanciju i istinu....onda mogu, kao i ti, znati što o kome mislim Jer nemam šta kriti...ono što mislim, to i kažem u facu pa kom se sviđalo, sviđalo mu se ...kom se ne sviđa jebe mi se ![]() | |
| |
| | #28 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iskreno, stvarno mi za neke ljude nije nikada bilo ajsno odakle im toliko reputacije, jer fakat treba masu bodova za to skupiti i nikada ne bi pomislio da se pojedinci međusobno namjerno dodaju s bodovima jel ima sve to smisla ili ne, treba svima objasniti koja je svrha reputacije i što ona znači za one pojedince na forumu koji je imaju veliku, jer na kraju se svede da ne treba uopće postoji, a svi je žicaju ili neka se reputacija formira,ako već treba postojati, po broju porukam po broju postova, topica, pogleda na postove, replaya ili što već nije bitna, ali je šupački da to netko radi na ovakav način, pod uvjetom da je to istina...jer ako nema smisla, koji kurac su je nabijali
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Nije mi ovo baš najjasnije. Znam samo da je Maslow zabranio i meni i djeci da njemu dajemo reputacije, pa ne vjerujem da je bilo neke zavjere. Oni se jednostavno oduševljavaju njihovim postovima, koje većina ljudi ovdje ne kuži. |
| |
| | #30 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| |
![]() |
| Tagovi: davanje, lovel, maslow, reputacije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |