| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Mali downtime Croportala u Croportal.net forumu; Neslužbena obavijest: U ponedjeljak, 18.03.2008., dogodio se mali downtime prilikom uploadane nove verzije Croportala. Posto sam ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| a crta... Datum registracije: 03-11-07 Godina: 30
Poruka: 22
![]() ![]() | Mali downtime Croportala Neslužbena obavijest: U ponedjeljak, 18.03.2008., dogodio se mali downtime prilikom uploadane nove verzije Croportala. Posto sam ja jedini trenutno kolko tolko priseban, od cijele produkcijske ekipe, na mene je pala dužnost objasniti "kvar". Koliko sam uspio shvatiti, prilikom uploada nove verzije, upalio se automatski backup što je dovelo do toga da nam je crkla gefufna što vodi preko cincilatora na gemizer felgaša. Postepene padavine moguće uz povremenu naoblaku. More 5 stupnjeva. Detaljnije sutra. Moram ić da me ne ulove kako pišem po for
__________________ Dudikoff i Roseanna ponovo jašu! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali downtime Croportala Ajd' nije tolki bed (malo mi se tresu ruke, ali nije to apstinencijska kriza, časna riječ)- mislim da je server izabrao prilično dobo vrijeme za pasti (ionako mi se čini da u zadnje vrijeme forumaši idu s kokošima lijegat' ) pa nije neka drama... Svaka čast na uspješnom i brzom otklanjanju kvara. ![]() P.S. idući puta stavite prijenos preko flošove štange pa se ni to ne će događati ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Mali downtime Croportala bar sam se lijepo naspavao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Caballero Negro | Re: Mali downtime Croportala Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 18-03-08 u 12:11. | ||
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali downtime Croportala
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

Dudikoff i
Roseanna ponovo jašu!

) pa nije neka drama...
Svaka čast na uspješnom i brzom otklanjanju kvara. 
tko ga je bannao