Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Moderatori na forumu u Croportal.net forumu; Kako će te bannat kad si već "banned again" Ok, sad ozbiljno, nije mi jasno zašto se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-07, 01:26   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,644
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Moderatori na forumu

Kako će te bannat kad si već "banned again"

Ok, sad ozbiljno, nije mi jasno zašto se ova prepucavanja moraju vodit preko foruma, te svađe i ostalo mogu se rješavat preko pm-a , msn - a i sličnih komunikacijskih mogućnosti, ne vidim razloga da se to sad stavlja ovdje i non stop opet ponavlja jedno te isto.

Ove stvari se stalno ponavljaju, a nije mi jasno čemu to sve vodi, i šta se želi s tim postić.

I to što su neki napravili novi forum ne znači da trebaju srat po cp-u i zajebavat ovdje moderatore koji pošteno rade svoj posao i trude se oko foruma. Ja sam došao i na onaj forum da malo popričam s ekipom i učestvujem u raspravama kao i na cp-u, a ne da i tamo i ovdje gledam u jebene stalno iste rasprave.

Eto , mislim da bi bilo u redu da to rješavate privatno, a ne da se to vuče po forumima, jer to zaista nema smisla.

I jebiga, znam da će sad neki srat po meni šta sam ovo rekao al eto morao sam reć, jer mi stvarno sve ovo već lagano ide na živce.

Prijave za CP virtualnu kladionicu - click
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 01:27   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,319
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

uff koja drama oko svega ovoga
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 01:29   #13 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,644
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ma eto ide mi na živce to, morao sam reć.

Ja više ni riječi neću reć šta se toga tiče,sve sam rekao šta mislim o tome.

Prijave za CP virtualnu kladionicu - click
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 06:08   #14 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Edit By Kristijan - Neustrašivi ADMIN
To što se adminu daju prijedlozi za poboljšanje foruma je pohvalno al na njemu je da odluči želi li ih uvažiti i prihvatiti !
Ili možda misliš da ih mora prihvatiti samo zato jer si ih TI predložio ?

Tko si ti !?
Jel te netko drži ovdje i ?
Jel te netko prisilio da dođeš na ovaj forum !?

Doviđenja....i uživaj na svom forumu !

Citat:
Molio bih neka moderatori ovo ne miču,neka sam admin pročita i malo se zamisli i neka mi da bann jer sam sada to pošteno zaslužio.
Neće biti obrisano
Nek se ljudi dive...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio Kristijan : 19-09-07 u 14:36.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 06:57   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,990
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Dakle, već u nekoliko postova si najavio da odlaziš s cp-a. I svaki put se vratiš k'o proljev, zajedno s icegirl...

Šta sam sad ja napravila? Niti sam najavljivala odlazak, niti sam ikog vrijeđala, ne mislim da je ovo u redu...
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 07:44   #16 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Mislim da je tebe išao onaj dio o uvrijeđenosti...

Nemojte sad opet radit sapunicu iz ove teme jer mislim da sam naslov govori o čemu bi se ovdje trebalo pisat !

MOLIO BI VAS DA SE SUZDRŽITE OD DALJNJEG OFFTOPICA !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 08:07   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Edit By Kristijan - Neustrašivi ADMIN
ma bravooooooo
ponasanje ti je zbilja na nivou.
ako imas svoj forum nemoj dolaziti ovdje i pisati ovakve stvari.
a ovo ces i sam dozivjeti kao admin na svom forumu to ti zaista zelim

Zadnji Uredio Kristijan : 19-09-07 u 14:37.
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 08:22   #18 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,245
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke

Tko si ti !?
Jel te netko drži ovdje i ?
Jel te netko prisilio da dođeš na ovaj forum !?

Doviđenja....i uživaj na svom forumu !
pa to i je bit foruma, ako ti se ne sviđa otiđeš i super,nađeš drugi koji ti paše. totalno nerazumijem ovoliku frku ???? al totalno nerazumijem.

a možda ti fearless suckaju prijedlozi, moji prijedlozi su uvijek ili uvaženi ili bar razmotreni, meni je i to dovoljno.
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 11:10   #19 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Znate šta je meni najviše žao,
žao mi je onih koji cijelo vrijeme ovdje budu (više od mene, ma ne od mene čak i od Kikija), i uvjek govore da im se nasviđa ovdje!?
- zašto oni to moraju 20 puta govoriti, pa nikoga se neće moliti da ovdje bude.
- npr. ja da ne želim ovdje biti ili da mi se nesviđa, ja nebi ovdje to napominjao, samo bih prestao dolaziti.
- ja bih rekao da je to ljubomora "tih" korisnika, što je ovaj forum uspio ...

tih - oni kojigovore protiv ovog foruma
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 14:40   #20 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,760
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

nemam riječi na sve ovo, svaka pohvala userima koji su uz croportal

Obrisao sam ove njegove postove jer stvarno nema razloga da takve postove čita velika većina članova. On je počeo davati neke prijedloge na ovu temu koja nema veze sa moderatorima i ja sam offtopic rasprave obrisao.

Sad je to već daleko prešlo u offtopic, ali nema veze.

E i tko ga je banao Ja tek sada došao doma

Svaka čast modovima što brzo reagiraju. Velike pohvale

Vidi se da su laki na okidaču i da im ne treba puno
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumu, moderatori

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113