| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Moderatori na forumu u Croportal.net forumu; Kako će te bannat kad si već "banned again" Ok, sad ozbiljno, nije mi jasno zašto se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moderatori na forumu Kako će te bannat kad si već "banned again" Ok, sad ozbiljno, nije mi jasno zašto se ova prepucavanja moraju vodit preko foruma, te svađe i ostalo mogu se rješavat preko pm-a , msn - a i sličnih komunikacijskih mogućnosti, ne vidim razloga da se to sad stavlja ovdje i non stop opet ponavlja jedno te isto. Ove stvari se stalno ponavljaju, a nije mi jasno čemu to sve vodi, i šta se želi s tim postić. I to što su neki napravili novi forum ne znači da trebaju srat po cp-u i zajebavat ovdje moderatore koji pošteno rade svoj posao i trude se oko foruma. Ja sam došao i na onaj forum da malo popričam s ekipom i učestvujem u raspravama kao i na cp-u, a ne da i tamo i ovdje gledam u jebene stalno iste rasprave. Eto , mislim da bi bilo u redu da to rješavate privatno, a ne da se to vuče po forumima, jer to zaista nema smisla. I jebiga, znam da će sad neki srat po meni šta sam ovo rekao al eto morao sam reć, jer mi stvarno sve ovo već lagano ide na živce.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moderatori na forumu Ma eto ide mi na živce to, morao sam reć. Ja više ni riječi neću reć šta se toga tiče,sve sam rekao šta mislim o tome.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Purger | Re: Moderatori na forumu To što se adminu daju prijedlozi za poboljšanje foruma je pohvalno al na njemu je da odluči želi li ih uvažiti i prihvatiti ! Ili možda misliš da ih mora prihvatiti samo zato jer si ih TI predložio ? Tko si ti !? Jel te netko drži ovdje i ? Jel te netko prisilio da dođeš na ovaj forum !? Doviđenja....i uživaj na svom forumu ! Citat:
![]() Nek se ljudi dive...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio Kristijan : 19-09-07 u 14:36. | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Moderatori na forumu Citat:
Šta sam sad ja napravila? Niti sam najavljivala odlazak, niti sam ikog vrijeđala, ne mislim da je ovo u redu...
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Moderatori na forumu Mislim da je tebe išao onaj dio o uvrijeđenosti... Nemojte sad opet radit sapunicu iz ove teme jer mislim da sam naslov govori o čemu bi se ovdje trebalo pisat ! MOLIO BI VAS DA SE SUZDRŽITE OD DALJNJEG OFFTOPICA !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moderatori na forumu ma bravooooooo ponasanje ti je zbilja na nivou. ako imas svoj forum nemoj dolaziti ovdje i pisati ovakve stvari. a ovo ces i sam dozivjeti kao admin na svom forumu to ti zaista zelim
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() Zadnji Uredio Kristijan : 19-09-07 u 14:37. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| next best thing | Re: Moderatori na forumu Citat:
a možda ti fearless suckaju prijedlozi, moji prijedlozi su uvijek ili uvaženi ili bar razmotreni, meni je i to dovoljno.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Frajer | Re: Moderatori na forumu Znate šta je meni najviše žao, žao mi je onih koji cijelo vrijeme ovdje budu (više od mene, ma ne od mene čak i od Kikija), i uvjek govore da im se nasviđa ovdje!? - zašto oni to moraju 20 puta govoriti, pa nikoga se neće moliti da ovdje bude. - npr. ja da ne želim ovdje biti ili da mi se nesviđa, ja nebi ovdje to napominjao, samo bih prestao dolaziti. - ja bih rekao da je to ljubomora "tih" korisnika, što je ovaj forum uspio ... tih - oni kojigovore protiv ovog foruma
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Administrator | Re: Moderatori na forumu nemam riječi na sve ovo, svaka pohvala userima koji su uz croportal ![]() Obrisao sam ove njegove postove jer stvarno nema razloga da takve postove čita velika većina članova. On je počeo davati neke prijedloge na ovu temu koja nema veze sa moderatorima i ja sam offtopic rasprave obrisao. Sad je to već daleko prešlo u offtopic, ali nema veze. E i tko ga je banao Ja tek sada došao doma ![]() Svaka čast modovima što brzo reagiraju. Velike pohvale ![]() Vidi se da su laki na okidaču i da im ne treba puno ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, moderatori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.