| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Moja reputacija vrijedi 50 u Croportal.net forumu; Od svih ostalih po defaultu je 10 Znači ja je dajem samo onome tko je stvarno zaslužio ili ko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Moja reputacija vrijedi 50 Od svih ostalih po defaultu je 10 Znači ja je dajem samo onome tko je stvarno zaslužio ili ko me jebeno nasmijao ![]() i u 24 sata, isti korisnik može dati rep+ samo 5 puta ili da još smanjim
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 09-03-07 u 15:17. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Moja reputacija vrijedi 50 ma oni sa više, daju više ... ja dajem +24, ti negdi isto, možda i više... ali sad moraš dijeliti okolo prije nego daš istoj osobi ... i treba proć 24 sata barem dok opet možeš istu osobu filat ... ko dobro posta, dobivat će i dalje puno ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: reputacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.

Ovo je inicijativa za svaku pohvalu.