| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Nemojte koristit Quick Reply!!!!!! u Croportal.net forumu; ....dok se ovo ne popravi....jer vidim da mnogima izbacuje duple poruke i stvarno je previše toga za brisati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Nemojte koristit Quick Reply!!!!!! ....dok se ovo ne popravi....jer vidim da mnogima izbacuje duple poruke i stvarno je previše toga za brisati Tako da koristite samo Post Reply za postanje vaših poruka. Unaprijed hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nemojte koristit Quick Reply!!!!!! Na žalost ni to nije rješenje, jer se to događa i s običnim replayem. Mislim da jedino "napredno" radi bez greške.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Nemojte koristit Quick Reply!!!!!! Meni obični replay radi normalno...jedino mi je quick replay prebacivao da moram čekat 30 sekundi. A dobro...koristit ćemo obični...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nemojte koristit Quick Reply!!!!!! Ja uvijek koristim quick reply... ne znam zašto vama ne valja..
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: koristit, nemojte, quick, reply |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:23.

Tako da koristite samo Post Reply za postanje vaših poruka. Unaprijed hvala!