| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Nickove nije moguće mjenjati u Croportal.net forumu; Taman kad sam pomislila da me nista vise nemoze iznenadit gle cuda Osjecani neznaju da je prije Osijek bio 054..... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nickove nije moguće mjenjati Taman kad sam pomislila da me nista vise nemoze iznenadit gle cuda Osjecani neznaju da je prije Osijek bio 054..... Mjenjat nick ni netreba pogotovo ako planiras duze bit aktivan.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Nickove nije moguće mjenjati nećemo sad spamat po temi,ali jbg nisam znala da je osijek bio 054,sad znam... mogla sam šutit o tom da nisam znala,ali ja sam lijepo rekla i šta sad... ko da svi sve znaju...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nickove nije moguće mjenjati nisam htjela vrijedjati stoga oprosti ako je tako ispalo samo mi to cudno .
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nickove nije moguće mjenjati yo...nisi punoljetan tak da nishta od toga... ja bi VuXs htel postati..ak nish... ![]()
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.

Grijesiti je ljudski ...