| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Nova korisnička grupa i zahtjevi za pridruženje u Croportal.net forumu; Dodao sam novu korisničku grupu tkz Zlatni Članovi i dodao sam zahtjeve za pridruženje znači svatko tko ima 3.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Nova korisnička grupa i zahtjevi za pridruženje Dodao sam novu korisničku grupu tkz Zlatni Članovi ![]() i dodao sam zahtjeve za pridruženje znači svatko tko ima 3.000 poruka može poslati zahtjev da bude vip član svatko preko 8000 poruka može poslati zahtjev da bude zlatni član. naravno također mora imati određen broj reputacije i mora biti registriran malo duže vremena ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Administrator | Re: Nova korisnička grupa i zahtjevi za pridruženje pa nemaju nikakve posebne ovlasti, zapravo imaju skoro sve ovlasti samo nemogu editirati teme, poruke, i nemogu gledati admin dio foruma sve ostalo mogu ![]() a daidza ne može postati zlatni član zato kaj je moderator ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Nova korisnička grupa i zahtjevi za pridruženje Ovo temu si trebao nazvati: "Zlatni spammeri" ps - iskoristio bih priliku da se ispričam cijenjenom moderatoru Daidži i svekolikoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na čelu s županom Damirom Bajsom (1) ako je krivo shvatio ranije napisano jer se to njega ne pika - svi vidimo: opomena po opomena i hop, over 9 kila poruka ![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 09-05-07 u 12:17. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova korisnička grupa i zahtjevi za pridruženje A zašto je i moj nick sada smeđe boje? Ili je to možda zlatna? Hehehehe... zlatni članovi... to me podsjeća na biblijsko "zlatno tele"... Ubuduće ćemo mi sa smeđim nickom bit forumaška telad ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupa, korisnicka, nova, pridruzenje, zahtjevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.