| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Nove stvari na forumu u Croportal.net forumu; Evo dodao sam neke nove stvari na forumu, nadam se da će vam se svidjeti: 1. Arcade - Igrica na forumu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Neke nove stvari na forumu Evo dodao sam neke nove stvari na forumu, nadam se da će vam se svidjeti: 1. Arcade - Igrica na forumu Možete se natjecati, igrati u dvoje, sada ih ima još malo, ali uskoro će ih biti sve više i više. 2. Dodao sam u pretraživanje da se vidi tko je zadnje što tražio na forumu, koje riječi 3. Na svakoj stranici sam zamijenio naziv: Sljedeća Tema i Prijašnja Tema sa imenom stvarne sljedeće teme i prijašnje teme 4. Čim premjestim nečiju temu, on automatski dobije privatnu poruku o tome. Kaže mu u koji forum je premještena tema. 5. Automatska poruka dobrodošlice čim se novi korisnik registrira 6. Sada možete vidjeti sve reputacije od početka, ne samo zadnje 7. U Vašoj Korisnčkoj ploči možete vidjeti tko je zadnji pogledao vaš profil, i tko je sve gledao vaš profil 8. Sada možete skinuti temu u pdf obliku, i .txt obliku, kod svake teme imate Thread Tools i onda imate te opcije 9. U Korisničkoj ploči sam dodao da se vide zadnje poruke i teme koje ste vi napravili 10. Nove postove možete gledati u razdoblju od 15, 30 minuta, zadnjeg sata, zadnja 2 sata, zadnja 4 sata, 12 sati, jedan dan, dva dana...Ta opcija se nalazi gore u navigaciji pod NEW POSTS 11. Ovdje možete pogledati Refferal Statistiku i sa ovim linkom možete nekoga uputiti na Croportal. Još namjeravam dodati: Da svaki korisnik ima svoju web stranicu na forumu. Slobodno dajte prijedloge i komentare, potrudio sam se jako za ovo.
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 28-11-05 u 21:25. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Odlično
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Evo ovo je za pohvalu, strava si se sjetio i uredio to. Super ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Mislim da se svatko od nas nadao nekim novostima na forumu već je bilo pomalo dosadno... svaka čast Kiki
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, nove, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

---ex moderator---