| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Novi moderatori na forumu u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan - dadyml - Slike/Muškarci Tek sad vidim da je i temica otvorena A dobro je to, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Novi moderatori na forumu Tek sad vidim da je i temica otvorena ![]() A dobro je to, moderatorica... Sad ono kaj mi se ne sviđa samo ću pobrisati ![]() Treba malo i taj dio oživiti... A kaj kad su cure sramežljive i ništa neće komentirati tamo... Više komentiraju cure nego frajere... E da i hvala ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi moderatori na forumu Jer ne volim plavu boju... Trazila sam da mi nick bude bile boje, ali nesto kazu da se nece onda vidit... Tko zna-zna! BTW; Cestitke svim novim moderatorima! ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Novi moderatori na forumu bok Đeki Đorđ đejms Odnosno... ajd bok... ![]() 2 banna u 2 dana... treba i to neko znat... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

Pali gume a ne dušu