| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Novosti na Forumu u Croportal.net forumu; hahaha, sad cemo imat na forumu ekipu iz Remetinca kad navale na damfiskov kutak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti na Forumu hahaha, sad cemo imat na forumu ekipu iz Remetinca kad navale na damfiskov kutak ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ...to se u marketingu zove kanibaliziranje i to nažalost što puno njih neće priznati djeteta koje je najvećim dijelom zaslužno za ovoliku popularnost ovog portala...nije bitno jel ga skidate ili ne, ali po njemu smo bili posebni i drugačiji i mislim da se mogao naći neki drugi način kroz pristup pojedinim dijelovima, kao i generalnim uvođenjem reda u taj dio foruma.... treba pogledati koje dijelove foruma redovno i koliko posjećuju.....i nedostaje nam topic "bebe" po novom... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Novosti na Forumu Pa ja se baš ne kužim previše u te servere i sl. Ali kaj se taj servre neda ubrzat ili nešt takvoga? Pa majku mu ako treba možemo uvest neku simboličnu godišnju članarinu pa kud puklo da puklo! Kako se to da proširit ili ubrzat ha ??? |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
.... a i zašto bi kad to nije njihova briga osim kad.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Novosti na Forumu evo ja prvi dam koliko se odredi ! Nema zajebancije! Uostalom ko ne plati članarinu trebao bi imati limitiran pristup nekim stvarima ili tak nekaj. Ja se u to sve ne miješam, ali kako se dogovori tako će biti ! ja sam uvijek za dogovor ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: download, forum, muzika, novosti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

?!?

Z A N I M L J I V O