| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Oni koji su bili na sastanku - moderatori - slaganje u Croportal.net forumu; neka mi svatko napiše gdje bi htio biti moderator, ja to sada slažem sve, ne znači da će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Oni koji su bili na sastanku - moderatori - slaganje neka mi svatko napiše gdje bi htio biti moderator, ja to sada slažem sve, ne znači da će biti sve tako kako kažete, ali neke želje će se ispuniti već sam dosta toga napravio i posložio ali želim čuti i neke vaše želje isto |
| |
| | #2 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oni koji su bili na sastanku - moderatori - slaganje da probijem led..ccc Automobilizam i Motori iliIgre ili ako nish barem Recycle Bin ![]()
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oni koji su bili na sastanku - moderatori - slaganje I ja bi malo.......... Povijest, rub znanosti, filozofija i religija..... Udijeli nešto od toga.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
![]() |
| Tagovi: koji, moderatori, oni, sastanku, slaganje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:40.