| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Opomene - upit u Croportal.net forumu; Ovo mi izgleda kao moderatorski kutak pa sam mislio pitati jednu stvar. Kako i gdje vidimo da smo dobili upozorenje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Opomene - upit Ovo mi izgleda kao moderatorski kutak pa sam mislio pitati jednu stvar. Kako i gdje vidimo da smo dobili upozorenje ili opomenu? Ja kod sebe ništa ne vidim, a očito sam se ogriješio o pravila jednim svojom porukom koja je netragom nestala. Ja se inače trudim pridržavati pravila, ali ljudi smo pa griješimo- ali pls. dajte mi idući put napišite što sam sagriješio da se trudim da se to ne ponovi...Unaprijed zahvalan i bilježim se sa štovanjem (i isprike za nenamjerno kršenje pravila), Wolf-HR
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Re: Opomene - upit http://www.croportal.net/forum/korisnik/wolf-hr/ ovdje u profilu se vidi, ali nemaš ništa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Opomene - upit Nestala ti je poruka koja je potezala stari offtopic. Ako ti je draže da te se javno opominje nema problema.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opomene - upit Hvala Kristijane, sad mi je lakše. Nadam se da mi se to pitanje ne će omaknuti i u nekoj drugoj temi, jer vidim da se o tome vodi razgovor na više mjesta, a ja radoznao (neki kažu da biti previše radoznao i nije baš pametno, ali ja si baš ne mogu pomoći)... ![]() EDIT- Sorry Daidza, očito sam se zabunio i učinilo mi se da je poruka iznad moje potegnula točno taj off-topic. Nema veze, ispričavam se ako sam krivo shvatio tu poruku...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: opomene, upit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

Ja se inače trudim pridržavati pravila, ali ljudi smo pa griješimo- ali pls. dajte mi idući put napišite što sam sagriješio da se trudim da se to ne ponovi...

Nadam se da mi se to pitanje ne će omaknuti i u nekoj drugoj temi, jer vidim da se o tome vodi razgovor na više mjesta, a ja radoznao (neki kažu da biti previše radoznao i nije baš pametno, ali ja si baš ne mogu pomoći)...