| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Opomene - upit u Croportal.net forumu; Znam šta je opomena,ali izgleda da to samo svoju opomenu možemo vidjeti! A ti si moderator pa mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Opomene - upit Da, svatko vidi svoju a moderatori od svih.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned | Re: Opomene - upit Citat:
![]() da je nekaj kaj zavređuje opomenu, dobio bi ju svatko može pogrješiti, ali ne znači da je svaka sitnica za opomenu ... ustvari pokušavamo što je manje dijeliti neke kazne i slično, često i opomenu damo crvenim slovima, umjesto da bude kroz VB, sve u cilju da ljudi bolje razumiju pravila (ipak više znači kad se pročita točno kaj je krivo, nego kad damo opomenu di imamo 4 opcije) .... nama nije cilj ići okolo i djelit kazne, mi bi bili najsretniji da to uopće ne moramo raditi ... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opomene - upit a samo da pitam...da ne otvaram novi topic ili šaljem pm-ove dali možda koji moderator ode do "nogomet"-a...recimo man utd tema..itd...mislim...da bi se tam koja opomena mogla dodjeliti...i tak... hvala... p.s. hmm da...pročitam silencovu zadnju adresu..i onda tu pročitam tekst ispod nicka... |
| | |
![]() |
| Tagovi: opomene, upit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:06.

Ja se inače trudim pridržavati pravila, ali ljudi smo pa griješimo- ali pls. dajte mi idući put napišite što sam sagriješio da se trudim da se to ne ponovi...