| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Otvoren Forum Prvenstva u Kategoriji Humor u Croportal.net forumu; eto pa sada tamo otvarajte teme i sve ostalo vezano za sva prvenstva... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otvoren Forum Prvenstva u Kategoriji Humor A kada kreće uberbabe prvenstvo?? Jebiga kasno sam se uključio pa neznam... Da sam znao mogao sam se i ja prijaviti....Nema veze, glasat ću za najzogdniju!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otvoren Forum Prvenstva u Kategoriji Humor Ili da me automatski proglasite pobjednikom?? Ionako će moja ljepotica pobijediti... ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Otvoren Forum Prvenstva u Kategoriji Humor Citat:
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Otvoren Forum Prvenstva u Kategoriji Humor Citat:
gle, bilo je ponovo sa prijavama baba kojima bi se igrali i nije te bilo, prvenstvo je trebalo počet 18. u ponedeljak a ja sam odugovlačio jer nas se prijavilo samo 14 sa babama, gdje si bio onda, ustalom, mislim da će bit još prvenstava ,a bio sam ljut ko pas jer nas nema dovoljno.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, humor, kategoriji, otvoren, prvenstva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.

,a bio sam ljut ko pas jer nas nema dovoljno.