| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Otvoreno nekoliko novih foruma u Croportal.net forumu; Usamljena Srca u forumu društvo Pishologija, Povijesne Teme u forumu znanost u Forumu Slike otvoren Forum Muškarci, cure ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Otvoreno nekoliko novih foruma Usamljena Srca u forumu društvo Pishologija, Povijesne Teme u forumu znanost u Forumu Slike otvoren Forum Muškarci, cure tamo mogu stavljati slike frajera, a i dečki ![]() i u sportu otvoren forum rekreacija imate prijedlog za još koji forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Otvoreno nekoliko novih foruma Da Predlažem u sportu forum "Auto-Moto sport"
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Otvoreno nekoliko novih foruma Pa za sve ove teme o automobilizmu. Dakle F1 (koja je najgledaniji sport na svijetu btw ), Rally, moto utrke itd... Te su teme sada razbacane po forumu ostali sportovi i po forumu auti.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Frajer | Re: Otvoreno nekoliko novih foruma Mislim da nije potrebno za početak stavljati takav podforum, trenutno neka budu pod i kamijoni pod rubrikom Auto-Moto sport mislim da neće biti toliko pisanja o kamijonima, no ukoliko se ukaže da ide dobro, lako se otvori ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Otvoreno nekoliko novih foruma Ja predlažem da se iz foruma Humor maknu podforumi Forum prvenstva i Igre bez granica i da budu zasebni forumi u slopu Kulture i zabave
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otvoreno nekoliko novih foruma Ja predlažem da se otvore forumi od A-Z tako da ljudi sa istim pocetnim slovom imena imaju mjesto za okupljanje...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Otvoreno nekoliko novih foruma Pa kaj nije bit foruma da bude mjesto za okupljanje ![]() Šta će ti još posebni podforumi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Administrator | Re: Otvoreno nekoliko novih foruma lol aris umirem hahhahaha ![]() da otvorim i horoskopsi znak za svakoga ![]() tako da se sobe sa istim znakom mogu družiti ![]() da to bih možda mogao staviti kao posebne pod forume ajd vidjet ću možda kultura posebno a humor i sve ostalo posebno da ne miješamo to dvoje |
| | |
![]() |
| Tagovi: novi forumi, otvaranje novih foruma |
« Reklamiranje raznih sumnjivih oblika zarade
|
Eva i HornedRapid novi moderatori, Ševa novi VIP član »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

), Rally, moto utrke itd...