| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi pitanje za administratore u Croportal.net forumu; wonderwall baš si stavila ljepu mačkicu za avatar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore Citat:
![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-10-07 Godina: 23
Poruka: 6
![]() | Re: pitanje za administratore KAK STE SVI OVDJE VELIKE FACE,DA MI VAS JE BAREM UŽIVO SUSRESTI,DA VIDIM TE VELIKE FACE,ZBILJA MI OPAKI DJELUJETE SKRIVENI IZA AVATARA DIJELEĆI BANOVE KAKO VAM SE DA... p.s. za vaše fizičko zdravlje i moje psihičko bolje da ne saznam ko ste AKO JE KO ZAINTERESIRAN SLOBODNO ME POSJETI:RADOBOJSKI BREGI b.b.,RADOBOJ,3 KUĆA NA DESNU STRAN POSLIJE CIRKVE PA DA SE MALO "PORAZGOVARAMO" MOGU DOĆI I JA DO VAS ALI ZNAM DA STE SVI PREVELIKE PIČKICE I KURVICE DA DATE SVOJU ADRESU ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore Citat:
![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore ![]() Zato jer kad daš bezbolno ban, onda se frajer vrati već 3. put i kao ništa mi nije... Zašto sam dobio ban???
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: pitanje za administratore Jel bude kakvog pršuta i vina? Ako da ja dolazim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: administratore, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.