| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi pitanje za administratore u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: vvalentkane69 SLOBODNO ME POSJETI:RADOBOJSKI BREGI b.b.,RADOBOJ,3 KUĆA NA DESNU STRAN POSLIJE CIRKVE ahahahhahahahhahah ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-10-07 Godina: 23
Poruka: 6
![]() | bit če svega ako si zbilja takav faca kak pišeš meni odgovara sutra,doma sam cijeli dan,čekam te a i ostalevrijeđanje Zagorja nije za opomenu?? a da ipak se vi vodite putevima Mislava Bage koji javno vrijeđa Zagorce na tv-u Bravo! Zadnji Uredio daidza : 01-10-07 u 22:44. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore malo je kasno, ja mrtav pa sam spor... kaj si ti mislila ozbiljno, oni avatari, potpisi... ustvari sam ideju popalio od wonderwalla, avatar mi datači napravio... al vratio se dobrom starom pupavcu... i čelziju naravno ![]() al vidim da je tema aktualna, mogao bi ja vratit emo-pupovca ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore Hoces li duso, hoces bela rado Da te strina vodi u cirkus ‘’Kolorado’’? Joj, hocu, hocu i hocu rado rado, vodi me strina u cirkus ‘’Kolorado’’ I staro i mlado, i staro i mlado, svi, svi, svi u cirkus ‘’Kolorado’’
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: pitanje za administratore E jbg, taman sam nam mislio organizirati vikend u Zagorju a vi banate domaćina ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore Radim vikend, a i usrala sam se u emo kitty gaćice ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: administratore, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.

ako si zbilja takav faca kak pišeš meni odgovara sutra,doma sam cijeli dan,čekam te a i ostale