| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi pitanje za administratore u Croportal.net forumu; daj meni vino... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore Kae, sad bi se ovaj fizički obračunavao, al ne bi šetao, neg bi da mu se dođe doma?? Pa ne mogu reći da korisnici interneta nisu inovativni ljudi...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore I završi priča... Do sljedećeg registriranja ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore ![]() Jeste munjeni ![]() Krepala sam od smijeha. Wonderwallice, hoćemo si biti prijateljice? ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore Naravno ... pa ćemo zajedno u Cirkus Koloradooooooo ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 784
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za administratore sam se vi zajebavajte, al kad vam poništi kopjutere, bit će kasno... ![]()
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: pitanje za administratore Meni ga je već poništio...do sad nisam mogao na net ![]() ![]() Koji lik... ![]() Ja bi otišel k njemu al ne volim brege ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: administratore, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.