| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Popravljen je Quick Reply u Croportal.net forumu; Meni isto kad kliknem na QR ponekad izbaci poruku da moram čekat 30 sekundi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Popravljen je Quick Reply Meni isto kad kliknem na QR ponekad izbaci poruku da moram čekat 30 sekundi... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Popravljen je Quick Reply Ma nije...znalo mi se to desit i kad se tek logiram i idem pisat prvu poruku...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Popravljen je Quick Reply Ma to su sitnice...istina da živciraju ali sredit će to gazda ! Glavno da se nama forum otvara odmah,da nema čekanja !
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-07-06 Godina: 23
Poruka: 67
![]() ![]() | Re: Popravljen je Quick Reply evo ovako ... server je ok ... ALI neka skripta neka funkcija na forumu ga "hebe" .. nemogu otkriti sta ali nadam se da budem uskoro ... u kratkim pikovima jako poraste opterecenje procesora nadam se da uskoro dolazi nova verzija foruma ... sorry svima koji osjecate te probleme ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: popravljen, quick, reply |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

Meni se taj tvoj problem tako čini

I dalje mi šteka, samo malo manje nego prije