Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) u Croportal.net forumu; Pa i ja sam "pokusni" moderator! Ja nemogu bannati ni upozoravati članove! Samo mogu brisati teme,uređivati postove ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-07, 22:33   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE)

Pa i ja sam "pokusni" moderator! Ja nemogu bannati ni upozoravati članove! Samo mogu brisati teme,uređivati postove i premještati i to u svom djelu foruma!!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:35   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

da znam

iako je bannanje moj san, odma poslije ginekologa i glumca u azijskim SF filmovima sa elementima erotike.
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:36   #23 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Pa i ja sam "pokusni" moderator! Ja nemogu bannati ni upozoravati članove! Samo mogu brisati teme,uređivati postove i premještati i to u svom djelu foruma!!
možeš banati usere
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:37   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
možeš banati usere
Nemogu!

Fearless Mastermind, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:37   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
možeš banati usere

me wants!
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:39   #26 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

možeš možeš

dozvolio sam to
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:40   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Onda se ja nebum javljala za to radno mjesto,previše posla,a nikakav užitak ni niš!
Ja bi taj dio preskočila i odma u plave moderatore,jer mi je to najdraža boja!
A i voljela bi da mogu dijeliti banane,oko par komada svakome!
Znate kak su fine žute,mljac!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:40   #28 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Vid ludilo... Ajd javljam se ako vam ikad zatreba mod za Muzika forum, tamo mi je najlipše... cya

Zadnji Uredio Servant : 06-07-07 u 22:44.
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:44   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ma daj i ja bi u moderatore,to mi je tak fora!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:46   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,833
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Reputacija je opet malo tweakana.

Po novome (reputacija):

- može se dati rep-
- odnos broja postova i rep bodova je malo promjenjen ... malo se smanjio rep power
- novi član ne može dijeliti reputaciju dok nema 50 rep bodova
- novi član ne može dijeliti reputaciju dok nema 20 postova
- prikaz reputacije se može isključiti i uključiti po želji u korisničkoj ploči
- isključen prikaz rep powera pokraj razine reputacije (kvadratići)

Po novome (moderatori):

- dodani su moderatori za svaki podforum
- SVAKI član svojim zalaganjem može postati moderator u podforumu
- svaki moderator može svojim zalaganjem postati plavi moderator i dobiti priistup admin dijelu foruma

Super Kiki.............imaš rep
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moderatori, reputacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114