| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) u Croportal.net forumu; Pa i ja sam "pokusni" moderator! Ja nemogu bannati ni upozoravati članove! Samo mogu brisati teme,uređivati postove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Nemogu! ![]() Fearless Mastermind, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: 1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? 2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Citat:
Ja bi taj dio preskočila i odma u plave moderatore,jer mi je to najdraža boja! A i voljela bi da mogu dijeliti banane,oko par komada svakome! Znate kak su fine žute,mljac! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Citat:
Super Kiki.............imaš rep ![]()
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moderatori, reputacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

Ja nemogu bannati ni upozoravati članove! Samo mogu brisati teme,uređivati postove i premještati i to u svom djelu foruma!! 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!