| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Servant Vid ludilo... Ajd javljam se ako vam ikad zatreba mod za Muzika forum, tamo mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Citat:
Ma ja bi bilo gdje
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Ja mislim da nema rep,al ak ti tak kažeš!Ne bi se štela mješati,kaj konjski ili lisičji? ![]() Nego ja bi moderator bila!Jel bi mogla ja bit moderator?
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| charolastra | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Ma dajte, pa ne može se sad bez reda dijeliti to mod mjesto, budite aktivni i korisni u nekom podforumu pa ćete onda dobiti.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Citat:
ja bih teen, jer tamo nema nikoga
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moderatori, reputacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!