| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Datachi klikni na ovu vagu kod mene, i onda '' I disapprove'' Stvarno smijem? nećeš mi vratiti rep-?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Citat:
Svaka čast Kiki , dobro si ovo sredio, zadovoljan sam I dobro je ovo šta se ne vidi rep power pa se ne stvaraju u startu odmah povlašteni i oni "manje vrijedni", to si super riješio I fora je da se može maknut, da se uopće ne vidi reputacija I sad se ne može toliko razbacivat tim reputacijskim bodovima , to je isto pametno I dobro je šta se trudom u određenom podforumu tamo može postat mod,dakle trud se nagrađuje , svaka čast Sve u svemu , super ![]() | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) ..........da i ja pohvalim naše vrijedne Kikija i Silence-a, za veliki trud i poboljšanje našeg "zabavnog parka"..........sve skupa jako dobro izgleda, i nadam se da će biti još i bolje...........uglavnom, svaka čast na uloženom trudu............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Citat:
ja bih htio pripomoći hornedrapidu u forumu o autima ili tuningu. Par puta sam obavještavao o duplim temama moderatore, ovako bih to sam mogao učiniti... Znam da nemam puno postova al to mi je najdraži dio foruma i potrudio bih se učiniti ga boljim ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Banned | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Citat:
broj postova nije najbitniji, puno bitnije je kak postaš, kaj i di .... i naravno, kaj plavci (i supermodovi) misle o tebi ![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) hvala za podršku ![]() valjda budem opravdao očekivanja ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) Zahvaljujem što ste i meni dali povjerenje. Doduše, ja ću svoj posao obavljati u malo manje zahtijevnom podforumu - Politika Uistinu zahvaljujem i budite mi i dalje tako dobri s političkim temama kao do sada pa ćemo svi zajedno uživati. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: moderatori, reputacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.