Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE) u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Datachi klikni na ovu vagu kod mene, i onda '' I disapprove'' Stvarno smijem? nećeš mi vratiti rep-?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-07, 23:42   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,833
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: Reputacija i Moderatori (NAJNOVIJE)

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
klikni na ovu vagu kod mene, i onda '' I disapprove''
Stvarno smijem? nećeš mi vratiti rep-?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:43   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ne, zast bi? ak mislis da zasluzujem...

od icea sam vec dobio poklon
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:46   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,833
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
ne, zast bi?

od icea sam vec dobio poklon

Ok, od mene sad dobiš rep+ jer si bez razloga dobio rep-
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 01:23   #54 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
Reputacija je opet malo tweakana.

Po novome (reputacija):

- može se dati rep-
- odnos broja postova i rep bodova je malo promjenjen ... malo se smanjio rep power
- novi član ne može dijeliti reputaciju dok nema 50 rep bodova
- novi član ne može dijeliti reputaciju dok nema 20 postova
- prikaz reputacije se može isključiti i uključiti po želji u korisničkoj ploči
- isključen prikaz rep powera pokraj razine reputacije (kvadratići)

Po novome (moderatori):

- dodani su moderatori za svaki podforum
- SVAKI član svojim zalaganjem može postati moderator u podforumu
- svaki moderator može svojim zalaganjem postati plavi moderator i dobiti priistup admin dijelu foruma

Svaka čast Kiki , dobro si ovo sredio, zadovoljan sam
I dobro je ovo šta se ne vidi rep power pa se ne stvaraju u startu odmah povlašteni i oni "manje vrijedni", to si super riješio
I fora je da se može maknut, da se uopće ne vidi reputacija
I sad se ne može toliko razbacivat tim reputacijskim bodovima , to je isto pametno

I dobro je šta se trudom u određenom podforumu tamo može postat mod,dakle trud se nagrađuje , svaka čast
Sve u svemu , super
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 07:56   #55 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

..........da i ja pohvalim naše vrijedne Kikija i Silence-a, za veliki trud i poboljšanje našeg "zabavnog parka"..........sve skupa jako dobro izgleda, i nadam se da će biti još i bolje...........uglavnom, svaka čast na uloženom trudu.............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 09:44   #56 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
još ćemo mi to poboljšati malo, ovo smo nabrzinu stavili, ako neko želi biti moderator u nekome forumu neka se javi

također ćemo malo plave moderatore bolje organizirati

ja bih htio pripomoći hornedrapidu u forumu o autima ili tuningu. Par puta sam obavještavao o duplim temama moderatore, ovako bih to sam mogao učiniti...
Znam da nemam puno postova al to mi je najdraži dio foruma i potrudio bih se učiniti ga boljim
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 10:08   #57 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
ja bih htio pripomoći hornedrapidu u forumu o autima ili tuningu. Par puta sam obavještavao o duplim temama moderatore, ovako bih to sam mogao učiniti...
Znam da nemam puno postova al to mi je najdraži dio foruma i potrudio bih se učiniti ga boljim
kaj se mene tiče, ja se slažem ... ak se Kiki složi, imaš moj glas ..
broj postova nije najbitniji, puno bitnije je kak postaš, kaj i di ....
i naravno, kaj plavci (i supermodovi) misle o tebi
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 10:24   #58 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

hvala za podršku

valjda budem opravdao očekivanja
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 10:35   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Zahvaljujem što ste i meni dali povjerenje.
Doduše, ja ću svoj posao obavljati u malo manje zahtijevnom podforumu - Politika
Uistinu zahvaljujem i budite mi i dalje tako dobri s političkim temama kao do sada pa ćemo svi zajedno uživati.
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:41   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Također, zahvaljujem se na ukazanom povjerenju!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moderatori, reputacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114