| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; isključio sam dok ne složim sve pa ću ponovo uključiti kada se složi to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem po novome će biti puno realnije ... najviše će stradati rep power ![]() s time da će većina ostati bez velikog broja zalenih kvadratića ... trebat će puno više rep bodova za sve kvadratiće svijetlo zeleni će se dobivat svakih 200 rep bodova (sada 100), a tamno zeleni svakih 500 (sada 200), dakle za full kvadratiće će trebat nekih 3300 bodova (sada 1400). rep power će se računati : svakih 1000 postova +1 svakih 500 rep bodova +1 (najjači na forumu će imati možda 20-25 rep power) najvjerojatnije ćemo dodati i rep- za sve (eksperimentalno) ... novi useri će imati rep power 0, da spriječimo da neko radi account i dijeli rep- to bi bile promjene (kako je dogovoreno) |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
valjd će tako i ovdije biti | |
| |
![]() |
| Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

)
ja sam isprobao kod sebe i super radi!