| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Iako mi baš i nije jasan, neki koji imaju 600 bodova reputacije imaju 5 rep power, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Banned | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
sad smo JAKO smanjili utjecaj broja rep bodova na rep power, pa se neće moći baš tako lako nakupljat reputacija .... ova formula je puno pravednija .... | |
| |
| | #92 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
Ja bih vas zamolio da, kad konačno sve bude ustrojeno po novom sistemu, pojasnite svekolikom pučanstvu čarobnu formulu. Bez žurbe i pritisaka, kad budete sigurni da je sve sjelo, bar za duži rok, napišite po kojem sistemu se sad sve računa (ono što ste mijenjali). Mislim da će onda, bar jedno vrijeme, zavladati mir i blagostanje u našem virtualnom bitisanju. Hvala unaprijed! P.S.Kak' ševa zna s kim će se složit, ko da ja mislim drugačije!
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| |
| | #93 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,597
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem bas sam se potrudio procitati svaki post ove teme u zadnja tri dana (jer me nema tokom vikenda, kao i obicno) i to mi je uzelo cca. 45min kao prvo i NAJVAZNIJE, neki ljudi ovdje zaista ne kuze pravo znacenje rijeci "private property". za one koji ne kuze evo bukvalni prijevod "privatno vlasnistvo". a znate sto to zaista znaci? npr. kad odete nekome u goste doma ocekuje se da se ponasate u skladu s pravilima koje je DOMACIN postavio. npr. ako vas zamoli da skinete cipele prije ulaza u stan normalna osoba ce to uciniti...ako nista drugo barem iz postovanja prem vlasniku stana(kuce). znaci vlasnik uredjuje pravila u svom dvoristu. "vlasnik" ovog foruma je Kiki, kao sto je rekao silence, on placa domenu, on je platio server...automatski on ima pravo da odredjuje kucni red i pravila na ovom forumu. znaci ovaj forum je njegov "private property". ovo mora svima biti jasno ispod njega su modovi koji provode pravila, naravno u dogovoru s njim jer ne vjerujem da je kiki tiranin koji ne pita nikog za misljenje ![]() posto je ovaj forum javan naravno da se treba i javnost pitati za misljenje...konkretno u ovoj stvari oko reputacija, igri bez granica i sl. i to je napravljeno sto je savim normalno u svakoj demokraciji i za svaku pohvalu. e sad odlazimo do moje druge stvari koju sam htio reci. napravljena je javna diskusija i sta sam ja primjetio? uvijek sam se cudio ponekad i divio ljudima koji pricaju, ali pricaju samo zbog toga da bi pricali (pisali) bez ikavog smisla, povezanosti, dokaza, objasnjenja. obicno takvi ljudi nemaju svoje misljenje nego jako generaliziru i uopcavaju stvari. neko to moze...ja osobno ne, mozda i zbog toga imam samo nesto manje od 2000 postova u dvije godine mog staza na ovom forumu. kad kazem to NE MISLIM na zajebanciju, u zajebanciji inace ima dosta gluposti (takve gluposti i ja govorim da nekad pozelim otici u WC se malo ispovracati )forum je jako narastao u zadnjih godinu dana i sad zamislite kad bi se pokusavalo svakom udovoljiti jednostavno mission impossible. e bas zbog toga se opet vracamo na moju prvu tocku gdje mora postojati "predsjednik (Kiki) i clanovi upravnog odbora (modovi)" ... da bi sve to uzeli u razmatranje. ali na kraju oni odlucuju i uzimaju punu odgovornost. u slucaju da je odluka pogresna posljedice ce se vidjeti vrlo brzo... npr. prepoloviti ce se broj forumasa, ljudi ce odlaziti na druge forume, siriti ce se los o glas o ovom forumu i sl.treba dati malo vremena da se odluka razvije, sprovede i zazivi 100% i za kraj moje misljenje oko reputacija i igri osobno, meni su repovi ok pa sam i glasao za njih u anketi...ja sam ih davao kad me zaista odusevio neki post (nasmijao me do suza, ili me natjerao ne neko razmisljanje, preispitivanje mojih osobnih staova)...jer reputacija je i jedan nacin pohvale a svi mi moramo priznati da se jako dobro osjecamo kad primimo pohvalu, bilo od frenda, staraca, profesora ili sefa. jer to jaca samopouzdanje i jednostavno te potice da budes jos bolji ili barem da odrzis taj nivo. a potpuna je istina da su se repovi poceli dijeliti sakom i kapom...dapace, ja sam primao PM-ove sa zeljom da dam rep, ili da glasam za neku odredjenu sliku na uberpicture ili uberbabe...mislim, jebe se meni, dati cu ja rep ali ocigledno je ta repa pocela "jesti samu sebe" tj. degradirala se i davala za svakakve gluposti zbog toga ova nova formula (koju ne znam) moze pomoci...prema tome pustimo je da malo zazivi, da vidimo kako ce se razvijati...i ova prijasnja je bila izvjesno vrijeme OK i u akciji, zamisljena kao nagradjivanje (ali zaista nagradjivanje) za najbolje postove ali se na kraju ispostavilo (na zalost) ono sto jest pa je i promijenjena...sto se mene tice imate moju podrsku za ovo sto ste napravili ![]() igre bez granica...ja sam zbog toga izgubio 150-200 postova sto govori samo po sebi koliko sam ih igrao...te igre jos uvijek postoje i oni koji su ih igrali iz zajebancije, ce ih igrati i dalje a oni koji su ih igrali iz nekih drugih pobuda neka odluce...i ja se sjecam da se prije ti postovi nisu brojili eto toliko od mene, nadam se da vas nisam udavio...samo sam pokusao iznijeti moje misljenje ![]() p.s. ne znam kad sam zadnji put napisao ovoliki post na forumu...mozda nikad ![]()
__________________ |
| |
| | #94 (permalink) | |
| Banned | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
stara je bila (kolko se sjećam): +1 po godini na forumu +1 po 500 postova +1 po 100 rep bodova u situaciji kad su neki imali rep power od preko 100, dolazilo je do stvarno apsurdnih situacija, od količine repe koja se davala, do toga da sam ja nekog repnuo i njemu bi rep power skočio za +2 .... najveći problem je bio u tome što je reputacija hranila samu sebe .... vrijeme provedeno na forumu čovjek ne može mjenjati, pisati 500+ postova na dan za +1 rep powera je skoro pa nemoguće ... s druge strane .. dobiješ rep od Maslowa, lovela, daidze i mene i imaš 500 bodova više (i rep power +5). naravno da to nije imalo NIKAKVOG smisla .... nas 4 smo mogli nekog novog člana pogurat od početne repe do svjetlo zelenih kvadratića u jednom danu ... sada je utjecaj repe jako smanjen, postovi su najbitniji (iako nešto oslabljeni), dok je vrijeme malo jače (ne puno) ... formula je puno bolje balansirana .... ovako novi članovi imaju razloga da se trude ostale uvjeriti da im daju rep+ bodove, dok starim članovima više baš i nije tolko bitno ko će imat najviše (postoji plafon kolko je uopće bodova moguće skupit) nadam se da je ovo dovoljno objašnjenja, bez da znate samu formulu ![]() | |
| |
| | #95 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Hvala silence na ovom pojašnjenju. Sad se situacija poprilično smirila što vam govori da ste napravili (ili još nešto radite) dobar posao. Ljudima je ona jučerašnja promjena bila predrastična pa je izazvala negodovanja. Pitao sam za formulu jer ne volim biti u mraku, a i voilm se malo igrati brojčicama kad nađem vremena za to. Kad bolje razmislim i dobro je da nije javna jer bi kakva god bila izazvala razne reakcije pa opet natezanja .... Inače reputacija je dobra i potrebna na forumu i glasao sam za nju. Sve o tome je već napisano pa neću ponavljati. Eto i za kraj, pošto imam dojam da se ova saga privodi kraju, ČESTITAM VAM na uspješno obavljenom poslu!
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| |
| | #96 (permalink) |
| je l' bitno? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem ako misliš kao i vatra, onda se i s tobom slažem! možda sam preletjevši, previdio neke postove istomišljenika ali njen mi je bio najupečatljiviji. a slab sam na žene.. ![]() |
| |
| | #97 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
Ali trebalo bi malo i više cijenit kad ljudi postave slike i pazit na one koji dođu na forum i pokupe šta im treba i adio! Npr. meni svaki dan dođe dosta poruka od novih, ja bi onaj film ja bi ovaj! Meni je ovaj forum super i svi ste mi super! Ovoliko dosta postova u ovako kratkom vremenu imam zato šta volim pričat da me ljudi znaju i u stvarnosti, onda bi to im bilo normalno, i uvik na sve imam komentar!!! I nikad nisam gleda na to da pišem šta više samo da imam više poruka, volim se družit i zezat! Jedino sam pisa gluposti prvi dan na forumu, jer nisam bija svjestan, da je ovako cool! Svaka čast nastavite! I glupo mi je npr. šta mi je reputacija samo tri, a imam brdo postova i puno sam slika postavija, i dobija sam krcato repa, to je moj doprinos forumu i članovima i ja ču još puno doprinosit! Glupo je neki član ima npr. 200 postova i nikad ništa nije stavija nego samo skida, a reputacija mu je 2! To mi se čini malo glupo i onda i ja izgubim volju za trudom, jer osječam se potcijenjenim, jer stvarno se trudim, a onda dobijem osječaj da to niko ne cijeni!!! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| |
| | #98 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 25
Poruka: 6,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Hajduk cjenimo tvoj trud. Ali istini na volju tu si tek dva mjeseca. I jedostavno ne možeš odmah skočit na 10. Strpljen-spašen.
__________________ Između ostalih nevolja, glupost ima i ovu osobinu - uvijek se ponavlja |
| |
| | #99 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Slažem se ja s tim da je trebalo regulirati reppower. Ali silna repa koja je na nepošten način stečena deprimira čak i mene, a možeš mislit što tek radi onima s manje repe. Trebalo bi probati onda i samu repu dovesti u red. Npr: da se uredi dosadašnja repa po nekom ključu koji bi bio realniji od ovog.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| |
| | #100 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
Ali mislim da nekad ni vrijeme koliko je neko na forumu ne prikazuje točno stanje! Moga sam se ja tako logirat prije 2 god. i imat 3 posta i šta onda bi bija dobar član jer sam tu 2 god. a napisa 3 riči i svratim svako prijestupnu na forum! Mislim da čovika možete upoznat dosta kroz postove! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| |
![]() |
| Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.

jednostavno mission impossible.