| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; Pa možemo. Naravno! Kao što je već netko od modova rekao, reputacija i broj postova nisu jedini parametar za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Pa možemo. Naravno! Kao što je već netko od modova rekao, reputacija i broj postova nisu jedini parametar za rep power i vrijeme provedeno na forumu jest. Mislim da ovaj put imamo jako dobar sistem i ponajprije pravedan. Ps. pogledaj, ja sam tu već 9 mjeseci, mod sam, imam oko 2200 postova i oko 4300 reputacije, pa imam 9 rep power. Tako da to kaj si ti toliko dugo tu i imaš malo manje od pola moje je samo pohvalno. |
| |
| | #103 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ma nisam ja priča o vama, nego od nekima sa 200 koji svrate svaku stotu i samo koriste forum za sebe! Pa imaju rep 2! A neki se trude pa imaju 1000 postova pa imaju isti rep! Citat:
SPAMANJE NA FORUMU Spam je kažnjiv. Ponavljanje istih replika, otvaranje istih ili vrlo sličnih topica na istim ili različitim podforumima u vrlo kratkom vremenskom razdoblju smatra se spamom.
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković Zadnji Uredio daidza : 03-07-07 u 01:00. | |
| |
| | #104 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
Šta ti ta reputacija toliko znači??EDIT:Ako ti je toliko važna neka meni admin oduzme moje bodove i neka ih tebi doda! Zadnji Uredio Fearless Mastermind : 03-07-07 u 00:37. | |
| |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Glupo mi je kad neko se trudi i ima reputaciju kao neko ko svrati svaku prijestupnu, skinut neki spot i šta mu triba! Ne znači mi to ništa u životu, ali se glupo osječam kad imam reputaciju ko neko koga boli neka stvar za forum! Kad ja nešto postavim ne činim sebi dobro nego članovima! Kao i ti!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Ma znam to i napisa sam da rade super i da nastave! Nego to je bija komentar na opčenito ovo sve! Fala ti na bodovima! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| |
| | #108 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Lock! Citat:
__________________ Zadnji Uredio silence : 03-07-07 u 06:45. | |
| |
![]() |
| Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.

pusa