| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Lovel ja prezadovoljan novim brojanjem poruka, sad malo van dok se stvari ne poslože Ma porukama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Mislim da govori o listi prijatelja...ono da ti pokaže sve koji su na listi....bar mislim....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Mislim da je Icegirl mislila na ovu listu. Vidi se samo dio prijatelja, zašto se ne mogu vidjeti svi? Za ukudanje brojanja poruka u temi igra bez granica bi Kikiju najradje dao rep, da mogu. Ja sam izgubio 1500, ali mi je svejedno puno ostalo. Pohvaljujem i ideju da se uvede reda u reputacije. ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 29-06-07 u 11:59. |
| |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Ajde...tko skupi najviše...pobjednik ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
![]() |
| Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:21.