Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ajde...tko skupi najviše...pobjednik Dogovoreno! Rep++ (Zajfrkavam se)...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 29-06-07, 12:00   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ajde...tko skupi najviše...pobjednik
Dogovoreno! Rep++

(Zajfrkavam se)
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-06-07, 12:01   #22 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Da spasim zadnju statistiku prije uvođenja promjena:

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg statistic.jpg (57.1 KB, 68 pogleda)

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-06-07, 12:02   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ja sam danas stigao dobiti jedan rep+ !
a-ha!
Datachi je offline  
Star 29-06-07, 12:05   #24 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,476
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Zanimljive promjene.

Znaci li to da mi rep power vise nece biti 69?
Star 29-06-07, 12:05   #25 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Da spasim zadnju statistiku prije uvođenja promjena:

čovjeku fale 254 boda do 10k i oni ukinu reputaciju

slay je offline  
Star 29-06-07, 12:06   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Nema repe?!
predlažem da se proglasi dan žalosti
vatra je offline  
Star 29-06-07, 12:14   #27 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Nema repe?!
predlažem da se proglasi dan žalosti
Imaš rep+ za ovo!

Maslow je offline  
Star 29-06-07, 12:15   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Minuta šutnje za pad reputacije,i ukidanje brojanja postova u igrama
Fearless Mastermind je offline  
Star 29-06-07, 12:23   #29 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

nema sistema rep gone forever
Kristijan je offline  
Star 29-06-07, 12:24   #30 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A ja se još taman prošvercala na top 20 korisnika s njavišom reputacijom kad ono

A da, meni se samo smanjilo za 100 postova. Ne igram se
teica je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114