| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; Maslow .. statistika ti je kriva ... ja sam imo oko 9300 prije nego je maknuto Kolko znam, nije Kiki niš obriso, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Maslow .. statistika ti je kriva ... ja sam imo oko 9300 prije nego je maknuto ![]() Kolko znam, nije Kiki niš obriso, nego je privremeno isključio cijeli sistem, dok se ne posloži po novom. Bit će opet repe, moći će se dijeliti, ali će rep power biti PUNO manji nego do sada. Evo izračun za mene : 7200 postova / 1000 = 7 9300 rep bodova / 500 = 18 18 + 7 = 25 rep power Maslow : 4500 postova / 1000 = 4 9700 rep bodova / 500 = 18 18 + 4 = 22 rep power vatra: 1500 postova / 1000 = 1 5800 rep bodova / 500 = 11 11 + 1 = 12 rep power Kristijan: 16500 postova / 1000 = 16 4300 rep bodova / 500 = 8 16 + 8 = 24 rep power prilično jednostavno ... a čekajte dok se pojave kvadratići ... mnogima će falit hrpa kvadratića .... jer će se tek sa 3300 rep bodova imati sve (do sada je bilo 1400) |
| |
| | #37 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iskreno, na forumu se u velikom broju rep+ dijeli za svaku pizdariju.....više za fore i forice, nego za neki trud, kvalitetno postanje, nešto konkretno...zato je i došlo do toga da u kratkom vremenu velik broj ljudi ima full rep i veliki rep power
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Sudeći po ovome do sada napisanom bit će zanimljivije i bolje. Ja sam izgubio manje od 100 poruka (oko 70) jer me igrice na forumu baš i ne zanimaju ali je to ipak nekih desetak % od ukupnog broja poruka. Čini mi se da će pojedinci na ovaj način ostati bez poruka. Za sada podržavam sve ovo i jedva čekam da vidim kako će se to odraziti u praksi. A kako li će se kod TREFKA stvari drastično promijeniti!? Nek malo saživi pa ćemo vidjeti. Jedino mi žao gazde koji se uhvatio ovoga dok još nije riješio ispite.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem a toliko sam se trudio da zaradim te repove i sad ništa... ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Pa i mene ima na listi i to na 5-tom mjestu! Da salžem se, stavim 500 slika i dobijem 4 repe, napišem neku glupost dobijem 5-6, a za slike se mučija 4-5 dana, a za glupost sekundu!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| |
![]() |
| Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

pusa

- NOVI DOKAZ ISPLATE!