Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; Ja bi čak volio da se reputacija ukine, iako mi to nije toliko bitno, kako god modovi smisle meni je ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 29-06-07, 18:29   #51 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,749
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem

Ja bi čak volio da se reputacija ukine, iako mi to nije toliko bitno, kako god modovi smisle meni je ok

Iako mislim da se reputacijom samo stvaraju oni "povlašteni" i oni "manje vrijedni" na forumu, i to nikako ne vodi ravnopravnosti članova
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-06-07, 18:29   #52 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,883
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

vidi, vidi! - nikog na igricama.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-06-07, 20:52   #53 (permalink)
nick kombinira

Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

A i mislim da je u zadnje vrijeme glavni smisao foruma postao dobiti reputaciju, a ne zabaviti se i odahnuti malo od svakodnevnog života

Tako da mislim da i bez tih reputacija ne bi bilo nimalo loše

Ali meni svejedno, opet napominjem, to je samo moje osobno mišljenje
Ive_ri je offline  
Star 29-06-07, 20:52   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,460
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja bi ipak da rep ostane... ipak na taj nacin mozed dobiti neki dojam o aktivnosti forumasa i koliko ga ostali prihvacaju, koliko je zapravo "dobar" forumas.. ugl.. valjda ste shvatili sto zelim reci
ipak broj postova ne govori nista ako se radi o spamerima...
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Star 29-06-07, 21:02   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Da slažem se, a nekad je rep i poticaj!
Star 29-06-07, 21:09   #56 (permalink)
nick kombinira

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja bi ipak da rep ostane... ipak na taj nacin mozed dobiti neki dojam o aktivnosti forumasa i koliko ga ostali prihvacaju, koliko je zapravo "dobar" forumas.. ugl.. valjda ste shvatili sto zelim reci
ipak broj postova ne govori nista ako se radi o spamerima...
Ima i u tome nešto, ima i pozitivnog i negativnog u repovima, o negativnom sam već govorio prije, a pozitivno je svakako to da se vidi aktivnost forumaša i da nas to potiče na nove dobre teme

Tako da kako god modovi odlučili, meni je dobro
Ive_ri je offline  
Star 29-06-07, 21:13   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Da i meni!
Star 29-06-07, 21:17   #58 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,494
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

koliko sam ja upućen, rep se neće ukidati nego će doći do nekakve modifikacije rep powera i slično. Činjenica je da se reputacija dijeli šakom i kapom, a sve kroz nekakvo natjecanje u repu koje nema nikakvog smisla. U principu meni bi bilo najbolje ukinuti je, ionako u svojoj glavi imam nekakvu listu tko i koliko doprinosi forumu, tako da mi zelene kockice ispod avatara ne znače apsolutno ništa, niti gledajući neke druge usere, a niti gledajući svoju malenkost..

O brojanju postova u igrama bez granica, mislim da je apsurdno da imamo usere s 2000+ postova, a da kad ukineš postanje u tim temama ostanu na nekoj brojci od 100-tinjak postova..

Dakle, moja vizija sveg ovog je da "Nije bitna kvantiteta, nego kvaliteta". A kvalitetnih postova u tim temama nema...
Star 29-06-07, 21:37   #59 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 18,419
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Slažem se, sasvim mi je ugodno bez reputacije

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 30-06-07, 06:30   #60 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
koliko sam ja upućen, rep se neće ukidati nego će doći do nekakve modifikacije rep powera i slično. Činjenica je da se reputacija dijeli šakom i kapom, a sve kroz nekakvo natjecanje u repu koje nema nikakvog smisla. U principu meni bi bilo najbolje ukinuti je, ionako u svojoj glavi imam nekakvu listu tko i koliko doprinosi forumu, tako da mi zelene kockice ispod avatara ne znače apsolutno ništa, niti gledajući neke druge usere, a niti gledajući svoju malenkost..

O brojanju postova u igrama bez granica, mislim da je apsurdno da imamo usere s 2000+ postova, a da kad ukineš postanje u tim temama ostanu na nekoj brojci od 100-tinjak postova..

Dakle, moja vizija sveg ovog je da "Nije bitna kvantiteta, nego kvaliteta". A kvalitetnih postova u tim temama nema...
Slažem se u potpunosti sa svime a ponajviše sa boldanim dijelom
Bit će zanimljivo vidjeti reakcije forumaša,jer da sam ja tako nešto napisao ispao bi kaos iz svega...ovako vjerujem da neće...
Zbog ovog boldanog se misica našla uvrijeđena...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114