| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem u Croportal.net forumu; Ja bi čak volio da se reputacija ukine, iako mi to nije toliko bitno, kako god modovi smisle meni je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Ja bi čak volio da se reputacija ukine, iako mi to nije toliko bitno, kako god modovi smisle meni je ok Iako mislim da se reputacijom samo stvaraju oni "povlašteni" i oni "manje vrijedni" na forumu, i to nikako ne vodi ravnopravnosti članova |
| |
| | #53 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem A i mislim da je u zadnje vrijeme glavni smisao foruma postao dobiti reputaciju, a ne zabaviti se i odahnuti malo od svakodnevnog života Tako da mislim da i bez tih reputacija ne bi bilo nimalo loše Ali meni svejedno, opet napominjem, to je samo moje osobno mišljenje |
| |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem ja bi ipak da rep ostane... ipak na taj nacin mozed dobiti neki dojam o aktivnosti forumasa i koliko ga ostali prihvacaju, koliko je zapravo "dobar" forumas.. ugl.. valjda ste shvatili sto zelim reci ![]() ipak broj postova ne govori nista ako se radi o spamerima...
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Da slažem se, a nekad je rep i poticaj!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| |
| | #56 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
Tako da kako god modovi odlučili, meni je dobro ![]() | |
| |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Da i meni! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| |
| | #58 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem koliko sam ja upućen, rep se neće ukidati nego će doći do nekakve modifikacije rep powera i slično. Činjenica je da se reputacija dijeli šakom i kapom, a sve kroz nekakvo natjecanje u repu koje nema nikakvog smisla. U principu meni bi bilo najbolje ukinuti je, ionako u svojoj glavi imam nekakvu listu tko i koliko doprinosi forumu, tako da mi zelene kockice ispod avatara ne znače apsolutno ništa, niti gledajući neke druge usere, a niti gledajući svoju malenkost.. O brojanju postova u igrama bez granica, mislim da je apsurdno da imamo usere s 2000+ postova, a da kad ukineš postanje u tim temama ostanu na nekoj brojci od 100-tinjak postova.. Dakle, moja vizija sveg ovog je da "Nije bitna kvantiteta, nego kvaliteta". A kvalitetnih postova u tim temama nema...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Slažem se, sasvim mi je ugodno bez reputacije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #60 (permalink) | |
| Purger | Re: Reputacija ukinuta dok se ne složi sistem Citat:
![]() Bit će zanimljivo vidjeti reakcije forumaša,jer da sam ja tako nešto napisao ispao bi kaos iz svega...ovako vjerujem da neće... Zbog ovog boldanog se misica našla uvrijeđena... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
![]() |
| Tagovi: reputacija, ukianje reputacije, ukidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.