Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi S kakvim debilima se moderatori bakću cijelo vrijeme ... u Croportal.net forumu; da ne mislite da je debil odustao .... Citat: dakle zaključak je silence jer me mozeš banovat da ili ne pa ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 12-08-07, 14:43   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: S kakvim debilima se moderatori bakću cijelo vrijeme ...

da ne mislite da je debil odustao ....

Citat:
dakle zaključak je silence jer me mozeš banovat da ili ne pa ti još nisi shvatio da ja nisam budala jer reci kolko ti imaš godina pa več bi i dite svatilo da sam jaći od tebe zar ne znaš tko su hakeri oni nisu obični ljudi nadam se da si probal one lozinke i ako me očeš ponovo banovat slobodno jer imam 100 emaila i uvik ču ponovo je aktivirat jer sam uporan kad se neko pravi da je pametan a samo tipka neke butone tamo!
http://www.croportal.net/forum/korisnik/ubijac/

Budala jesi, ali si očito preglup da to shvatiš.
Najjednostavnije rečeno, postoje logovi tvojih pristupa, postoje IP adrese, postoji abuse služba tvog ISP-a ... bude ti Kiki objasnio kad se vrati

Hakeri? ....
Napravi mail na nekom free servisu i koristi proxy da sakrije IP i sad je on haker ... daj, budalo balava, odjebi više ... da ti kažem da si glup ko kurac, mogli bi se ljudi s foruma uvrijedit, svaki kurac je pametniji od tebe ....

Dakle, dragi korisnici ... ovdje imate primjer "retardiranog idiota, domaćeg, običnog" s kojim se mi moramo svako malo mučit. On misli da je pametan jer je uspio napravit e-mail account na nekom servisu (u jebote ....) i on je, pazite sad ovo, HAKER ....

Vjerojatno ima 13 godina, mama ga tuče i seksualno zlostavlja, pa zbog toga drka ljevom rukom i pošprica si monitor ....

Jel i dalje mislite da je nama moderatorima lako?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 12-08-07, 14:51   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ovdje imate primjer "retardiranog idiota, domaćeg, običnog"
da pomognem kolegi ... na latinskom bi to bilo retardicus idioticus symplicus domesticus
Rescue me with your smile.

Zadnji Uredio silence : 12-08-07 u 16:05.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 12-08-07, 15:49   #13 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,789
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
lik je jak, bori se protiv mracnih opakih sila na cp koje ne daju userima da zive normalno
Ive_ri je offline  
Star 12-08-07, 15:55   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
Skunk je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
da ne mislite da je debil odustao ....

http://www.croportal.net/forum/korisnik/ubijac/

Budala jesi, ali si očito preglup da to shvatiš.
Najjednostavnije rečeno, postoje logovi tvojih pristupa, postoje IP adrese, postoji abuse služba tvog ISP-a ... bude ti Kiki objasnio kad se vrati

Hakeri? ....
Napravi mail na nekom free servisu i koristi proxy da sakrije IP i sad je on haker ... daj, budalo balava, odjebi više ... da ti kažem da si glup ko kurac, mogli bi se ljudi s foruma uvrijedit, svaki kurac je pametniji od tebe ....

Dakle, dragi korisnici ... ovdje imate primjer "retardiranog idiota, domaćeg, običnog" s kojim se mi moramo svako malo mučit. On misli da je pametan jer je uspio napravit e-mail account na nekom servisu (u jebote ....) i on je, pazite sad ovo, HAKER ....

Vjerojatno ima 13 godina, mama ga tuče i seksualno zlostavlja, pa zbog toga drka ljevom rukom i pošprica si monitor ....

Jel i dalje mislite da je nama moderatorima lako?

Kako vam nebi bilo lako svaki dan primate ovakve provale.
Skunk je offline  
Star 12-08-07, 16:03   #15 (permalink)
Banned

silence

Citat:
bullten
Starter

Datum pridruženja: 12-08-07
Poruka: 0
bullten se izdvaja iz mase

Question evo me opet u tebe

pa i normalan čovjek bi več shavatio da me ne mozeš bannovat jer imam program zato koji ga poništi i ja napravim novu registraciju pa ovako mozemo do kraja zivota se banovati što ti je to dobro radi kad nekog banovaš pa daj stani s ovim nečeš me zastavit ja ču jedino stat ako me pustiš na miru nisam ludak ni idiot pa daj čoviće ne pravi se malo dite ako staneš ti stat ču i ja s ovim!!
ne odustaje ...
da tolko vremena uloži u učenje hrvatskog, umjesto u glupiranje po forumu, možda i ne bi bio takav debil, ali eto .... čovjek ima svoje prioritete ....

blaga nama moderatorima .... svaki dan novi kreten ....
silence je offline  
Star 12-08-07, 16:06   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

jebote, završio je ''fakultet za kopjutere''

moram i ja to naći...
Datachi je offline  
Star 12-08-07, 16:09   #17 (permalink)
Banned

silence

da je završio "školu za gramatiku" di bi mu bio kraj ....
silence je offline  
Star 12-08-07, 16:20   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

profesor na fakultetu za kopjutere?
Datachi je offline  
Star 12-08-07, 16:45   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Faaaakulet za kompjutere, predobro, nemrem disat...da nije bannan dao bi mu tonu repa za ove izjave,
poništit će ti kompjuter, pa ja ću poludit, ...prejako.
AAAAAAHAHAHAHAHHAA
Adolon je offline  
Star 12-08-07, 16:54   #20 (permalink)
Banned

silence

Što je to glupo, ne zna gramatiku i stalno se vraća?

http://www.croportal.net/forum/preds...bar-dan-26503/

silence je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: bakcu, cijelo, debilima, kakvim, moderatori, vrijeme

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114