| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) u Croportal.net forumu; Prijavite svakog ko to radi, to je protiv pravila foruma (o spamu i o reklamiranju) i automatski povlači trajni ban ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) Prijavite svakog ko to radi, to je protiv pravila foruma (o spamu i o reklamiranju) i automatski povlači trajni ban sa foruma. Sa onima koji misle spammati korisnike preko PM uopće neće biti ni rasprave, razgovora, a najmanje milosti .... Ako nekaj ne mogu smisliti to je spam .. pa prema tome .... samo javljajte ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 22
Poruka: 280
![]() | Re: Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) Thumbs up Odlično mjesto za druženje, zabavu, igrice, programe... Bok! Pozivam te da posjetiš odličan forum gdje možeš razgovarti o svemu, zbaviti se, saznati novosti, nasmijati se, skidati odlične igrice, programe, skripte, lektire... Isto tako možeš postaviti vlastiti oglas, pregledavati oglase drugih članova, razmjeniti stvari ili usluge... Posjeti: peterusons je offline Proslijedi Poruku jel ovo spada u to. nekuzim se u sva pravila ali mislim da ovo nije u redu
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba Zadnji Uredio daidza : 06-06-08 u 14:55. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) spada, ako još netko ima iskustava sa tim neka napiše da riješimo sad ćemo provjeriti ovog lika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) Novi portal Pozivamo Vas da se pridružite portalu koji objedinjuje forum, chat, video chat, blog, mp3 i druge mogućnosti koje bi Vas mogle zanimat. Klikom na http://www.**** možete sudjelovati u stvaranju portala koji je nov te traga za novim članovima. Bit će nam drago ukoliko nam se pridružite. Srdačan pozdrav! Koshnica Team evo to sam dobio na pp od korisnika jojo777
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) forwardiraj mi taj pm
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) sad ćemo mi jojati joju
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) Citat:
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Offline | Re: Slanje neželjnih PM poruka sa reklama (spam) i jojo je dobio ban
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nezeljnih, poruka, reklama, slanje, spam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.

Pali gume a ne dušu