| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Slay i Fat Boy Slim novi moderatori, Wonderwall vip član u Croportal.net forumu; Evo kako nam je kiki zauzet obavezama na faksu a vidim da je dosta forumaša primjetilo promjene da otvorim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Slay i Fat Boy Slim novi moderatori, Wonderwall vip član Evo kako nam je kiki zauzet obavezama na faksu a vidim da je dosta forumaša primjetilo promjene da otvorim temu ako netko želi čestitati novim modovima slayu i fat boy slimu Čestitam ljudi ![]() ![]() Također zbog obaveza wonderwall više nije moderator nego vip član, nadam se da će uskoro ponovo poplaviti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slay i fat boy slim novi moderatori, wonderwall vip član Čestitke ljudi ![]() A wonderwall što prije poplavio ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Slay i Fat Boy Slim novi moderatori, Wonderwall vip član čestitao sam već u onoj staroj temi o modovima, ali eto i ovdje čestitam slay i fbs ![]() jedino mi nije jasno zašto je wonderwall maknut sa modovskog mjesta ![]() edit: glupo pitanje uzrokovano nečitanjem kako treba ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click Zadnji Uredio Ive_ri : 12-01-08 u 15:32. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slay i Fat Boy Slim novi moderatori, Wonderwall vip član Cestitke novim moderatorima! ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:56.