| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Spol - Muški ili ženski u Croportal.net forumu; Evo na forumu možete sada vidjeti tko je kojeg spola. To sam dodao kada se registrira da se mora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Evo na forumu možete sada vidjeti tko je kojeg spola. To sam dodao kada se registrira da se mora odabrati. Ovi ostali to mogu izmijeniti u Profilu http://www.croportal.net/forum/izmijeni-profil/ Izaberite spol i samo stisnite spremi. Svi novi registrirani će morati odabrati jednu od 2 opcije, ili muški spol ili ženski, trećeg nema ![]() A svi ostali stari regani će morati to promijeniti u korisničkoj ploči. Imate li još kakvu ideju da se nešto doda u profilu. Recimo omiljena muzika, omiljeno jelo ili takve neke slične gluposti, pa kada se klikne na profil od nekoga, može se dosta saznati, a i pretraživanje korisnika se može naći po tim nekim dodatnim stvarima u profilu možda da se doda: nešto za muziku, za filmove, omiljene web stranice
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 10-03-07 u 19:50. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spol - Muški ili ženski Dobar posao gazda. Smatram da bi bilo dobro kad bi omogućio da se godine, tj. datum rođenja može mijenjati jer kada sam se regao na forum lažirao sam godine jer sam mislio da se mora bit 18+ da bi se ušlo u tadašnji podforum "Filmovi i Clipovi" ![]() A i nekim osobama je bilo šokantno kada su doznale da sam underaged. (ivana_de ) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Spol - Muški ili ženski Pa tako je, Kiki probaj to srediti, jer mene je srcani skoro ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: muski spol, spol, zenski spol |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.