| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Spol - Muški ili ženski u Croportal.net forumu; jel sada dobro... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Spol - Muški ili ženski Hoces da negdje javno na cp napravim copy-paste svega sto smo pricali pa cemo vidjeti tko se kome nudio?? ![]() Da mi nije zao da cu spusit bannanu svasta bi napisala ![]() Salim se ja sam, i ispricavam se sto sam otisla s teme
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spol - Muški ili ženski i ja imam na CP-u vise godina nego u stvarnosti kaj sad??
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spol - Muški ili ženski Citat:
Ma sumnjam ja da si to sačuvala... Jer nedaj Bože da ti muž nađe što si sve napisala Jesam pokvaren, a? ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Spol - Muški ili ženski Moj muz je sa mnom 16 godina i navikao je jako dobro na mene i da moze svasta ocekivati od mene, a ja ti nisam nista tako pisala da bi se on jako iznenadio, samo bi ga jako zanimao tko je taj koji mi se toliko nudi ...navikla me navikla da je s drugima do jutra, odvikla me odvikla i da pomislim na sutra (...) shvatila je shvatila sa mnom lako je, sve moze, kvari me tako jako i toliko nisko udara (...) volim je sta da radim to je ipak moja mala GADURA... -malo sam pjesnicki raspolozena ![]() Jos jedna isprika moderatorima koji ce premjestat ove poruke ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spol - Muški ili ženski a dalje? hoćemo još!
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Spol - Muški ili ženski A sto bi ti jos? Da napravim copy paste onoga sto mi je ice kasnije pisao? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: muski spol, spol, zenski spol |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:09.

a dalje? hoćemo još!