| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Tarquino - dodatak u Croportal.net forumu; Prvo, isprike svima koje sam nazvao pogrdnim riječima prilikom dobro poznate nezgodne situacije, znate da sam eksplozivan i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Tarquino - dodatak Prvo, isprike svima koje sam nazvao pogrdnim riječima prilikom dobro poznate nezgodne situacije, znate da sam eksplozivan i da kad mi dođe žuta minuta pišem prvo kaj mi padne na pamet - sorry za riječi, vjerojatno sam pretjero (po običaju). Tarquino i ja smo sve riješili preko PM-a, kako je i trebalo sve bit rješeno u početku i kaj se mene tiče, sve je pet sad. On je također reko da nisam trebo zatvarat onaj njegov topic .. a čim se djelomično slažem, tako da sve komentara vezane uz slučaj možete stavljati ovdi ... ja bi rađe da novi topiv signalizira i novi početak za sve ... i modove i one koji su popili ban. Iskreno vjerujem da smo svi naučili nešto i da će se sad stvari rješavat drugačije, mi modovi ćemo prema nekim stvarima se postavljat čvršće (radi svih), ali isto tako svi vi - korisnici -trebate znati da mi svi imamo razlčičita mišljenja i ako ima problema s nekim od nas, slobodno možete kontakirati nekog drugog i da se situacija smiri, prije nego preraste u pizdariju koja nikom ne treba. Svima - ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Tarquino - dodatak I što sad, da ja postam poruku koju sam napisao minutu po zatvaranju Torquemadinog kutka osupnut količinom žuči pokapane za vrijeme trodnevnog odsustva? Samocitiram dio: U svakom slučaju, zakrvim se i ja kod kuće, gdje ne bi ljudi kad su povezani kudikamo labavijim vezama, ali ništa ne rješava stvari do dijaloga, bilo bi dobro da to riješite direktno na PM. Ovako će sve samo tinjati do slijedeće prilike. Bez volje da nekome držim stranu - i mene nekad do ludila dovede Eowynin vrag s lijevog ramena koji joj stalno šapće da mi orgija porukama, Teičina nesklonost da mi pošalje fotku u toplesu ili Cukijevi izljevi neljubavi prema inovjercima ili francuskim automobilima. Ali se onda objasnimo pa su stvari jasnije. Ili postoji razlog za plakanje ili križam. Eto da se sve riješi kad ljudi razgovaraju! Zato u želji za prosperitetom naše socijalističke feder... ups... to mi je zaostalo iz starog sustava, sorry Ma sve 5, ustvari ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #5 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tarquino - dodatak In Heaven, Everything Is Fine. You've Got Your Good Things, And I've Got Mine. In Heaven, Everything Is Fine. You've Got Your Good Things, And You've Got Mine. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodatak, tarquino |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj