| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi ZA UREDLJIVE KOMENTARE ČITATELJA-OSUĐEN VLASNIK PORTALA u Croportal.net forumu; Citat: Vukovarski korisnici interneta ovih se dana intenzivno bave jednom sudskom presudom, kojom je Damir Fintić, vlasnik portala 'vukovarac.net’, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | ZA UREDLJIVE KOMENTARE ČITATELJA-OSUĐEN VLASNIK PORTALA Citat:
![]() Nemojte mislit da možete pisat kaj hoćete ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 17-10-07 u 10:10. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA UREDLJIVE KOMENTARE ČITATELJA-OSUĐEN VLASNIK PORTALA to je bilo samo pitanje vremena kad će se nešto ovakvo desiti mada mislim da je to nešto na osobnoj razini jer ako bi se gledali svi portali u HR ne postoji broj sudaca koji bi mogli procesuirati količinu iznesenih mišljenja koje se nekome ne svidjaju mada, uvijek treba biti oprezan...BB sve vidi...jebem ti takvu demokraciju |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA UREDLJIVE KOMENTARE ČITATELJA-OSUĐEN VLASNIK PORTALA :hm pa logicno je svatko tko nesto napise mora imati pokrice za to a autor toga mora biti svjestan da je za svoje postupke iskljucivo odgovoran on sam. A sto se tice urednika ima on ip.... korisnika pa nek ga ljepo nađu
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: citateljaosudjen, komentare, portala, uredljive, vlasnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

lipo su ga za*ebali