Stara me možda 2-3 puta ošamarila, ali je zato stari uredno igranku na leđima pravio..![]()
![]()
Raspravljate o temi batine od mame u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; ja ne dobivam više batine,ja sam sad dobar dečko...
mudra izreka
Stara me možda 2-3 puta ošamarila, ali je zato stari uredno igranku na leđima pravio..![]()
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Mama je znala da me ćušneali tata me nikada nije udario kada. Mada , iskreno nikad nisu ni imali razloga za tim.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Dobil sam....![]()
Dobio sam par puta po sebi ali s razlogom,danas
je situacija obrnuta klinci tuku starce !!![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
dobila sam batina samo jednom od mame, al ne sjecam se zbog cega.. znam samo da sam bila jaaako ljuta nakon toga![]()
inace sam bila uvijek dobro i mirno dijete.. jako rijetko sam radila sranja![]()
mentol
kao da čitam zapis o svom djetinjstvu!
i ja sam jednom išao sam po šibu, to je stvarno jebenica teška. Ako uzmeš deblju, ostaju veće masnice, a ona tanka još gore boli
dobio sam batina za desetero djece, al je sve bilo zasluženo (kad se danas sjetim) i ne zamjeram starcima na tome! nije im bilo lako sa mnom.![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
stari me nije nikada tukao, stara me je sigurno znala po peleni"udariti". kasnije sam svako malo nekaj trgala na sebi pa nisu imali kam
kod nas u familiji nekako su popularnije psihičke "batine"![]()
stupid is as stupid does
Tata me samo jednom udario kad se uzrujao (tj. prestrašio) da će njegova junakinja ići spasit svog psića iz ralja nezgodnih lutalica.
Mama je znala udarit svakako. Par puta remenom, jednom nogom u žaruljutnje a šamare ne brojim. Priznala mi je nema dugo da ju je više od razloga zbog kojeg me tukla raspizdilo to što sam ju uvijek gledala ravno u oči i nikad ni suzu nisam pustila. Meni je, s druge strane, bilo teško jer nisam smatrala da sam ikad zaslužila da me udari, ali nisam htjela da dobije zadovoljstvo gledajući me kako plačem i kako me boli.
Alea iacta est!
I've had my share![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..