| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi beba sa 25 imena u Život i Stil forumu; uglavnom, dali su djetetu 25 imena, i sve po boksačima... Knock-out name for baby girl - Yahoo! News... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beba sa 25 imena uglavnom, dali su djetetu 25 imena, i sve po boksačima... Knock-out name for baby girl - Yahoo! News |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: beba sa 25 imena Svijet se ruši zato što je dijete dobilo 25 imena? A jebote , tragedija. Svi će je zvat Autumn , do 18 će imat pokoji problem sa birokracijom , onda će otići do matičara , skratit će ime i riješeno. Neš ti problema (ako je samo to s roditeljima). Prežive onoliki Španjolci i Latino-amerikanci , preživjet će i ona.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: beba sa 25 imena Jadno dijete, zamislite svaki formular koji će ispunjavati, treba u onu rubriku ime ugurati: Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: beba sa 25 imena Citat:
![]() Ja razmišljam o što kraćem... 10 slova max. ali ovo je pretjerivanje
__________________ This day will never happen again | |
| | |
![]() |
| Tagovi: beba, imena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!