| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi boje za sobu ?!? u Život i Stil forumu; ovako....uskoro bih trebao okrecit sobu samo neznam u koju boju....vjerovatno u 2-3 boje ali bih htio da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | boje za sobu ?!? ovako....uskoro bih trebao okrecit sobu samo neznam u koju boju....vjerovatno u 2-3 boje ali bih htio da to bude skladno i da se ugodno osjecam...inace, u toj sobi spavam i provodim dobar dio dana kad sam doma...pa ako netko ima neki prijedlog za neku kombinaciju....svaka ideja je dobro dosla ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 117
![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? meni je bila žuto-zelena a sad je žuto-narančasta, odgovara mi jer izgleda svijetlo a i uklapa se s namještajem i laminatima u sobi. neznam što ti imaš u planu ali dobra je ideja da ofarbaš u više boja ![]()
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: boje za sobu ?!? kiki....ta zelena dolazi u obzir...mislim da cu stavit neke smirujuce boje da ne budem napet, a opet ne toliko smirujuce da me umrtve...hihi... jel ima jos tko kakav prijedlog...pa da iskombiniram nesto ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? Kiki i Wonderwall su dali odlične prijedloge. Samo nek su boje (kao i na slici) nježne i pastelne, a ako imaš neku sobu na sjevernoj strani (ili zid), možeš složiti i neku laganu, nježnu varijantu narančaste ili boje breskve. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: boje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.