Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi boje za sobu ?!? u Život i Stil forumu; ovako....uskoro bih trebao okrecit sobu samo neznam u koju boju....vjerovatno u 2-3 boje ali bih htio da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-07, 23:09   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
boje za sobu ?!?

ovako....uskoro bih trebao okrecit sobu samo neznam u koju boju....vjerovatno u 2-3 boje ali bih htio da to bude skladno i da se ugodno osjecam...inace, u toj sobi spavam i provodim dobar dio dana kad sam doma...pa ako netko ima neki prijedlog za neku kombinaciju....svaka ideja je dobro dosla
a tebe za sebe...
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:14   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: boje za sobu ?!?

meni je jako lijepa zelena boja, svijetlo zelena, ček da nađem neki primjer pa ti dam
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:16   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 117
tigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz mase

meni je bila žuto-zelena a sad je žuto-narančasta, odgovara mi jer izgleda svijetlo a i uklapa se s namještajem i laminatima u sobi. neznam što ti imaš u planu ali dobra je ideja da ofarbaš u više boja
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:17   #4 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

svijetlo plava, ona ko dres od Argentine. A i svijetlo zelena je super
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:21   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

evo ovo mi je lijepo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:24   #6 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

dvije-tri..bulja ti bu pucala..osim ak su "lagane"
ja ima tamno plavi korv..ne krov plafon..i imam one svijetleće zvijezde..onak..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:30   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

kiki....ta zelena dolazi u obzir...mislim da cu stavit neke smirujuce boje da ne budem napet, a opet ne toliko smirujuce da me umrtve...hihi...
jel ima jos tko kakav prijedlog...pa da iskombiniram nesto
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 08:44   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja se najbolje osjecam izmedju bijelih zidova
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 10:58   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Kiki i Wonderwall su dali odlične prijedloge. Samo nek su boje (kao i na slici) nježne i pastelne, a ako imaš neku sobu na sjevernoj strani (ili zid), možeš složiti i neku laganu, nježnu varijantu narančaste ili boje breskve.
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 11:10   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Recimo, par slika naše bračne sobe i dječje sobice
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1.jpg (68.0 KB, 16 pogleda)
Tip Fajla: jpg 2.jpg (38.0 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg 3.jpg (63.1 KB, 14 pogleda)
Tip Fajla: jpg 4.jpg (69.4 KB, 13 pogleda)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: boje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103