| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi boje za sobu ?!? u Život i Stil forumu; Žuto-plava... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? Pistaci zelena. Onako njezna. Ja sam birala izmedu te i ljubicaste,ipak sam odlucila ljubicastu, sad mi je malo zaj.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? Joooj daj bijelu i amen. ![]() Koju god boju da izaberes ziher ces pogrijesiti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? Ja ne volim njezne boje, pastelne tonove i to, a bijeli zidovi nikad nisu bili opcija. Zarke, jake boje u kojima je uzitak egzistirati. Prosla sve od crne do zute, trenutno brijem na zelenu...tako da mi je jedan zid zelen, dok ostali boja bijele kave...svidja mi se kombinacija narancasto plavo...ali za hodnik recimo.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? ............donedavno imala zidove ljubičastih tonova, a sad ih obojala u pogodite koju boju...........PLAVU!! i baš mi se lijepo uklapa, nije onako presvijetla, nego baš plava............i meni je odlična...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: boje za sobu ?!? Ma tko bi rekao da ćeš odabrati plavu ![]() Btw, meni spavaća plava ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ..........ma znam, bilo je užasno teško za pogodit.......to bi trebalo biti milijunsko pitanje...............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: boje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:23.

i baš mi se lijepo uklapa, nije onako presvijetla, nego baš plava............i meni je odlična...........