| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi boje za sobu ?!? u Život i Stil forumu; Gle,sa "prirodnim" bojama ne možeš fulat...a prirodne su-plava,žuta,zelena i smeđa(svijetla) Osobno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 552
![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? Gle,sa "prirodnim" bojama ne možeš fulat...a prirodne su-plava,žuta,zelena i smeđa(svijetla) Osobno imam svaki zid u jednoj od tih boja i to jako ugodno djeluje ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? ja sam upravo sad u fazi krečenja primaće sobe,izabra sam 2 tona koja su mi se super uklopila pa ako si zainteresiran mogu tu dati šifre tih boja u Spektrovoj perivoj boji..inače te boje su jako kvalitetne pa to ne triba više puta prilaziti valjkom prilikom bojanja,čak i jednom je dovoljno ali to opet ovisi o stanju zida di se nanosi! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje za sobu ?!? ja cu cobu u svjetlo zutu... druge su mi nekako.. ne znam.. zelim neku optimisticnu boju
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: boje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.