Raspravljate o temi Bojeni zidovi ili tapete? u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; dakle, sta preferirate? obicno obojene gole zidove, ili pak tepete, obicne, raznobojne, funky? na iskonu pise da se tapete ponovo ...
Do you feel lucky, Punk?
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
Meni je isto drazi pobojani zidic...ali namjeravam si staviti na neku cool fototapetu u dnevnu.
isto zid
Ja ću se samo prisjetiti, kad smo sestra i ja bili mali i imali smo tapete u kući, u kuhinji i našoj dječjoj sobi. Što god nam je bilo došlo po ruku, a moglo se je time pisati (olovke, kemijske, flomastere, ...) smo radili svoja remekdjela na tapetama i bili smo totalno neshvaćeni umjetnici od strane roditelja.
S toga je moj glas, kad se god toga sjetim, za bojene zidove, jer čak i da se takvo što dogodi, uvijek nakon ličenja ostane malo boje koja se spremi u posebnu malu posudicu i s kojom se uvijek može popraviti bilo kakva nesreća na zidu.
definitivno bojani zid nikako tapete ni u ludilu.....
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
Svakako bojani zid ali prolazi i bojani zid u kombinaciji sa tapetom(jedan dio zida oblijepiš cool tapetom).Ljudi to sve više rade.
i ja sam za postaviti tapete na dio zida, ima ih sad super...
pogledajte ovdje
[/URL]
uvjek bojani
jer od tapete zidovi ne mogu disat
mogu zidovi disat ispod papirnih tapeta, ali kad ti dosade tapete i poželiš nazad bojane zidove, onda si u gabuli![]()