| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Bojeni zidovi ili tapete? u Život i Stil forumu; dakle, sta preferirate? obicno obojene gole zidove, ili pak tepete, obicne, raznobojne, funky? na iskonu pise da se tapete ponovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 26
Poruka: 441
![]() | Bojeni zidovi ili tapete? dakle, sta preferirate? obicno obojene gole zidove, ili pak tepete, obicne, raznobojne, funky? na iskonu pise da se tapete ponovo vracaju u modu Povratak tapeta Minimalizam '90-tih godina prošlog stoljeća je mrtav. Zidne tapete se vraćaju, sa smionim novim dizajnom, materijalima i tehnologijama. Poigrajte se s njima, ako se usudite. ![]()
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojeni zidovi ili tapete? Citat:
ma kakve tapete,goli zid je zakon! zid je i praktičniji jer njega možeš 50 puta priobojati a tapete nemožeš niti jednom,teže se skidaju,brzo dosade itd..bio sam i sam jedno vrime u dvojbi istoj ka i ti ali opet zid ostavlja više mogućnosti! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 7
![]() | Re: Bojeni zidovi ili tapete? Ja ću se samo prisjetiti, kad smo sestra i ja bili mali i imali smo tapete u kući, u kuhinji i našoj dječjoj sobi. Što god nam je bilo došlo po ruku, a moglo se je time pisati (olovke, kemijske, flomastere, ...) smo radili svoja remekdjela na tapetama i bili smo totalno neshvaćeni umjetnici od strane roditelja. S toga je moj glas, kad se god toga sjetim, za bojene zidove, jer čak i da se takvo što dogodi, uvijek nakon ličenja ostane malo boje koja se spremi u posebnu malu posudicu i s kojom se uvijek može popraviti bilo kakva nesreća na zidu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dom, obitelj, zidovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

Do you feel lucky, Punk? 

Grijesiti je ljudski ...
[/url]