Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

Dečko od vaše kčerkice u vašoj kući?

Raspravljate o temi Dečko od vaše kčerkice u vašoj kući? u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Vaša reakcija na takve zgode? Recimo imate čerkicu 16g... i sad dolazi njen dečko ili prijatelj kod vas, sobu, itd... ...

Banned
    Datum registracije
    10-04-08
    Poruka
    215
    Liked
    0 times

Dečko od vaše kčerkice u vašoj kući?

Vaša reakcija na takve zgode? Recimo imate čerkicu 16g... i sad dolazi njen dečko ili prijatelj kod vas, sobu, itd...

je ste li šaljiv muškarac tipa Dalmatinac, pa bi i našli neku zajedničku temu ili ste kao Albanac odma nožen na njega :-).

ne znam kako bi se drugačije izrazio, znam da zet može bit totalna katastrofa za familiju, ali jedino ako vam se takav pojavi s vašom kčerkom koja je kao napunila 18 i nikad nije imala nikog i sad je izabrala kao Njega.

ali s 16g mislim da je to bez opasno i čak mislim da je bolje da tada savlada onaj smiješniji dio koji je čeka u životu, nego da ja joj taj smiješniji kasnije postane gorak.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Re: Dečko od vaše kčerkice u vašoj kući?

Ja mogu reci jedino kako je moj tatek reagirao kad sam ja bila klinkusa od 16...bio pravi frajer i uvijek bi nasao temu. Cak i kad je jednom otvorio vrata sobe, a ja se na podu sa doticnim glupiram, samo je cool zatvorio vrata i rekao: '' Mama ti dolazi za pol sata doma, pospremi sudje!'' No, razgovor nasamo poslije je uvijek bio malo zustriji, tko je taj i to...
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Banned
    Datum registracije
    10-04-08
    Poruka
    215
    Liked
    0 times

samo jedan odgovor... ja mislio brdo od ljudi na ovom forumu...

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

moj tale je uvik gledao da je bolje da mu je kćer doma nego vani i ko zna di, tako da nije imao ni problem sa dolaskom dečka u kuću...
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
    Vaša reakcija na takve zgode? Recimo imate čerkicu 16g... i sad dolazi njen dečko ili prijatelj kod vas, sobu, itd...
    je ste li šaljiv muškarac tipa Dalmatinac, pa bi i našli neku zajedničku temu ili ste kao Albanac odma nožen na njega :-).
    ne znam kako bi se drugačije izrazio, znam da zet može bit totalna katastrofa za familiju, ali jedino ako vam se takav pojavi s vašom kčerkom koja je kao napunila 18 i nikad nije imala nikog i sad je izabrala kao Njega.
    ali s 16g mislim da je to bez opasno i čak mislim da je bolje da tada savlada onaj smiješniji dio koji je čeka u životu, nego da ja joj taj smiješniji kasnije postane gorak.
    da imam ćerku i da ima 16 god i da mi kaže "mama,ja bi dovela dečka kući" ja bi joj rekla nek ga dovede,zato što bi me zanimalo s kakvim je to dečkom moje dijete,nemam ništa protiv toga da dovede dečka kući,ak se planira jebat ili nešto to sve moe napraviti i vani,tako da dovođenje dečka kući ne smatram nekim problemom.ali ne bi voljela da mi se npr jebe s 16 god u mom stanu dok sam ja kod kuće. kak bi se ponjela prema njenom dečku? pa pristojno,ne bi ga napala,prihvatila bi ga,ak je njoj dobar dobar je i meni.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Ja sam svoga tjerala iz kuće s 17 godina i pravila svakojake face samo da se makne iz dnevnog boravka i gledanja tekme s mojim starim.
    Mom tati je bilo jedino bitno da voli nogomet, oni koji nisu volili (bili prijatelji, bili dečki) ili su bili "pederi" ili "mamlazi"
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Na dan maturalne zabave bivše cure, dolazim po nju doma (ko pravi pratioc..... ) i na zvanično upoznavanje sa njenim starcima.... Prije toga, dotična curka pričala mi kako je nju strah jer joj je stari strog i kako ni jedna ni druga (sestra) još nisu dovodile nijednog itd, itd....

Uglavnom, ja (pun samopouzdanja i kada treba i kada ne treba) dolazim kod nje, upoznajem se sa njenima kada ti njen stari bez riječi ustane, ode u sobu, vrati se mrtav hladan sa litrom šljive i 2 čašice, potjera njenu staru, nju i njenu sestru u kuhinju, sjedne sa mnom za stol, stavi čašicu ispred mene, natoči mi bez pitanja i samo tiho progovori: "Sine, da te pripremim na ove rospije...."

Ne moram ni reći da je skoro pola boce otišlo prije polaska, da nema teme koju nisam prošao sa njenim starim, da je moja dobila živčani slom, dok je vrhunac večeri bilo pjevanje nas dvojice pijanih budala na putu doma.....

Ne moram ni reći da sam postao najdraži zet....

Jedno zanimljivo iskustvo........ Nema teme di da ga podijelim....

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

Locrian85 vrlo zanimljivo iskustvo

Lajkaj nas na Facebooku