| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Dečko od vaše kčerkice u vašoj kući? u Život i Stil forumu; Vaša reakcija na takve zgode? Recimo imate čerkicu 16g... i sad dolazi njen dečko ili prijatelj kod vas, sobu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Dečko od vaše kčerkice u vašoj kući? Vaša reakcija na takve zgode? Recimo imate čerkicu 16g... i sad dolazi njen dečko ili prijatelj kod vas, sobu, itd... je ste li šaljiv muškarac tipa Dalmatinac, pa bi i našli neku zajedničku temu ili ste kao Albanac odma nožen na njega :-). ne znam kako bi se drugačije izrazio, znam da zet može bit totalna katastrofa za familiju, ali jedino ako vam se takav pojavi s vašom kčerkom koja je kao napunila 18 i nikad nije imala nikog i sad je izabrala kao Njega. ali s 16g mislim da je to bez opasno i čak mislim da je bolje da tada savlada onaj smiješniji dio koji je čeka u životu, nego da ja joj taj smiješniji kasnije postane gorak. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečko od vaše kčerkice u vašoj kući? Ja mogu reci jedino kako je moj tatek reagirao kad sam ja bila klinkusa od 16...bio pravi frajer i uvijek bi nasao temu. Cak i kad je jednom otvorio vrata sobe, a ja se na podu sa doticnim glupiram, samo je cool zatvorio vrata i rekao: '' Mama ti dolazi za pol sata doma, pospremi sudje!'' No, razgovor nasamo poslije je uvijek bio malo zustriji, tko je taj i to...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:40.