| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Di nabavit vagu u Život i Stil forumu; Ovak.. malo bi kemijo.. pa me zanima zna li tko di TOCNO i kolke bi bile otprilike (+/-20%) cijene vagica, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-06
Poruka: 38
![]() | Di nabavit vagu Ovak.. malo bi kemijo.. pa me zanima zna li tko di TOCNO i kolke bi bile otprilike (+/-20%) cijene vagica, da mjeri recimo u 0.1 gram il 0.2 grama EDIT: nisam napomenuo.. da se ducan pomogucnosti nalazi na podrucju Zagreba |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Di nabavit vagu Drogu bi dilao? A? Ako te ja uhvatim... :nunu
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nabavit vagu Pušiš ekstazi?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: Di nabavit vagu Citat:
pa ti si frajer...ajde daj recepte, a ne da treseš sam ovak ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Di nabavit vagu biće tebi BUM kad ti rija uleti u gajbu... samo se ti reklamiraj okolo.. trebo bi ko onaj u Americi djelit vizitke ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Di nabavit vagu kaj za PEZ ili za 505 s crtom..... hehehee ![]()
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: nabavit, vagu |
« -
|
Život u kutiji »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

))), da samo znate kolko pizdarija mozes napravit iz onoga kaj imas u kuci.. veliki bum
pa ti si frajer...
: