| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Dijete s dva prezimena? u Život i Stil forumu; Baš čitam nešto jako interesantno i mislim si što CP-ovci misle o toj temi. Bi li dopustili (za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dijete s dva prezimena? Baš čitam nešto jako interesantno i mislim si što CP-ovci misle o toj temi. Bi li dopustili (za muškarce) da vam djete nosi vaše prezime i prezime od žene/cure?! Ili ipak neka razlika ako je djete rodila bivša cura (po pitanju prezimena)? Bi li htjele (cure/žene) da vam se djete prezima i vašim prezimenom i prezimenom oca? Po tom pitanju ostajete li tradicionalni ili mislite da je "liberalan" stav puno bolji i "ravnopravniji"?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Dijete s dva prezimena? Mislim da je jedno prezime itekako dovoljno. Zašto opterećivat s dva. Njegovo bi dijete, tako, imalo tri, unuk četiri prezimena, itd.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dijete s dva prezimena? Šta se mene tiče može ih imat i 6 - I don't give a damn
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijete s dva prezimena? Dva-tri koliko treba, zar je važno??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijete s dva prezimena? Hm, zanimljiva tema. Sad ovako: moja polusestra (po ocu), nosila je očevo prezime i rodila djevojčicu koju otac nije nikad pogledao već je zbrisao u Švabiju. Ista ta polusestra se udala za našeg tipa koji je šljakao u Nizozemskoj, pa je curici, tada već staroj 5-6 godina dala njegovo prezime. Taj tip je umro i sestra se više nije udavala. Curica, kad je narasla, dobila je također curicu s tipom koji se mjesec dana prije ženidbe predomislio (zbog naravi buduće), pa je novorođena curica dobila mamino (bakino) prezime. Moja se nećakinja pak u međuvremenu udala i promijenila prezime, odnosno zadržala dva, a isto to je uradila i njena kći. Ne trebam spominjati da je u međuvremenu i muž moje nećakinje tragično preminuo. Što će sad njena kći? Kad se uda uzeti i treće prezime? Meni je sve to jako bizarno i nerazumljivo ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijete s dva prezimena? Koji kupus! Ali zaista!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, dva, prezimena |
« dječje pjesmice
|
Guitar baby »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.