Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Dijete s dva prezimena? u Život i Stil forumu; moj bratić ima dva imena i dva prezimena...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-07, 17:38   #11 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 3,964
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Re: Dijete s dva prezimena?

moj bratić ima dva imena i dva prezimena
mab je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:45   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,879
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
Hm, zanimljiva tema. Sad ovako: moja polusestra (po ocu), nosila je očevo prezime i rodila djevojčicu koju otac nije nikad pogledao već je zbrisao u Švabiju. Ista ta polusestra se udala za našeg tipa koji je šljakao u Nizozemskoj, pa je curici, tada već staroj 5-6 godina dala njegovo prezime. Taj tip je umro i sestra se više nije udavala. Curica, kad je narasla, dobila je također curicu s tipom koji se mjesec dana prije ženidbe predomislio (zbog naravi buduće), pa je novorođena curica dobila mamino (bakino) prezime. Moja se nećakinja pak u međuvremenu udala i promijenila prezime, odnosno zadržala dva, a isto to je uradila i njena kći. Ne trebam spominjati da je u međuvremenu i muž moje nećakinje tragično preminuo. Što će sad njena kći? Kad se uda uzeti i treće prezime? Meni je sve to jako bizarno i nerazumljivo
u je*ote....kakav splet okolnosti....same curice i muski umiro....strasno

nego, meni svejedno koliko ce imat prezimena....samo ne dolazi u obzir da nema moje prezime...
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 02:31   #13 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,420
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Moja mala sestrična ima dva prezimena, od oca i majke..i mama joj ima dva..pa mislim da tu nema ništa loše, ona i muž imaju bolji brak nego nažalost mnogo parova kod kojih žena uzme muževo.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 02:37   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja mislim da to opče nije važno!Kome je taj je malo bedast!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 12:03   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

A ak tak svi pocnemo naši unuci bu imali po 6 do 8 prezimena...
glupo mi je to, pa nismo jebeni španjolci
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 12:59   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 332
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

puno mi je gluplje kad dijete ima neko posebno ime kao pia,tia,jona...nego kad ima dva prezimena.
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 00:52   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,018
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Totalno je ne bitno koje prezime će moje dete (kad ga budem imala) imati. Nije pod moranje da uzme moje.
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 10:50   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 03-09-08
Godina: 17
Poruka: 890
Grof Vuger
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Grof Vuger Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Grof Vuger

2 prezimena je čist ok..
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 13:05   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 580
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

ja sam dodala muževo prezime, ali dijete će nositi samo njegovo
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 13:16   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,723
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

nek je živo i zdravo, a za prezime lako
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijete, dva, prezimena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114