Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

Divlji susjedi..

Raspravljate o temi Divlji susjedi.. u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Iliti kako ubiti susjeda iznad koji me terorizira već duže vrijeme. Ljudi jel postoji način da se to riješi bez ...

Starter
    Datum registracije
    03-09-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Divlji susjedi..

Iliti kako ubiti susjeda iznad koji me terorizira već duže vrijeme. Ljudi jel postoji način da se to riješi bez krvi? Lijepo sam ga zamolio 3 milijarde puta, ali me ne šljive 1 posto..policija??ili što već, ima neko iskustva dragocjena za podijeliti? Hvala unaprijed

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: Divlji susjedi..

Imam ja svakakva iskustva sa susjedima, poneka su humoristična, a poneka tragična. Daj proširi malo priču, o kakvoj se situaciji radi?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    03-09-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

radi se o 5 članoj obitelji primitivaca koji ne razumiju kućni red. Djeca divljaju non - stop na stubištu, oko zgrade, a dok su u stanu iznad zvuče kao da igraju košarku. Smire se oko 10, a od 7 kreću..i vikendom i uvijek

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Iskreno sumnjam da ćeš kaj napraviti. Možeš zvat murju, probat nekej sa predstavnik suvlasnika, ali teško to ide kada ljudi ne razumiju da oko njih žive i drugi. Na kraju kad popizdiš i napraviš dar mar, tebe murja sredi.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    03-09-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

to sam i mislio..nisam zvao policiju, mada sam bio na rubu..ali ništa jedino se odseliti i kupit stan u je... potkrovlju hvala

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Uzvrati istom mjerom.
    Navi muziku dok stakla ne počnu pucat...onda će ti ta obitelj gamadi pozvonit na vrata i J***** ti mater i onda imaš opravdanje za prolijevanje krvi.

Tako sam ja napravio,neće mene nitko j****
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

prof. Foruma Avatar od korisnika sanelXXL
    Datum registracije
    18-08-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,742
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
    Uzvrati istom mjerom.
    Navi muziku dok stakla ne počnu pucat...onda će ti ta obitelj gamadi pozvonit na vrata i J***** ti mater i onda imaš opravdanje za prolijevanje krvi.

Tako sam ja napravio,neće mene nitko j****
    slazem se, al navi muziku poslije 10h kad se oni smire

ti budi aktivan od 10 do 7, pa ces da vidis kako ce iduci dan biti mirni ko bubice

drz se!
    kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: sanelXXL Pogledaj Poruke
    slazem se, al navi muziku poslije 10h kad se oni smire

ti budi aktivan od 10 do 7, pa ces da vidis kako ce iduci dan biti mirni ko bubice

drz se!
    Onda će tebi ostali susjedi kresat sve u pm, a i možeš bit siguran da će ti murja doć na vrata. Tak da si sam sebe zaje.

prof. Foruma Avatar od korisnika sanelXXL
    Datum registracije
    18-08-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,742
    Liked
    0 times

jebiga! ja zaboravio na druge

nista jarane, seli se!
    kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

postoji, otrov

traži sastanak kućnog savjeta pa im objasnite što vam smeta
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Lajkaj nas na Facebooku