Imam ja svakakva iskustva sa susjedima, poneka su humoristična, a poneka tragična. Daj proširi malo priču, o kakvoj se situaciji radi?
Raspravljate o temi Divlji susjedi.. u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Iliti kako ubiti susjeda iznad koji me terorizira već duže vrijeme. Ljudi jel postoji način da se to riješi bez ...
Imam ja svakakva iskustva sa susjedima, poneka su humoristična, a poneka tragična. Daj proširi malo priču, o kakvoj se situaciji radi?
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
radi se o 5 članoj obitelji primitivaca koji ne razumiju kućni red. Djeca divljaju non - stop na stubištu, oko zgrade, a dok su u stanu iznad zvuče kao da igraju košarku. Smire se oko 10, a od 7 kreću..i vikendom i uvijek
Iskreno sumnjam da ćeš kaj napraviti. Možeš zvat murju, probat nekej sa predstavnik suvlasnika, ali teško to ide kada ljudi ne razumiju da oko njih žive i drugi. Na kraju kad popizdiš i napraviš dar mar, tebe murja sredi.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
to sam i mislio..nisam zvao policiju, mada sam bio na rubu..ali ništa jedino se odseliti i kupit stan u je... potkrovljuhvala
Uzvrati istom mjerom.
Navi muziku dok stakla ne počnu pucat...onda će ti ta obitelj gamadi pozvonit na vrata i J***** ti mater i onda imaš opravdanje za prolijevanje krvi.
Tako sam ja napravio,neće mene nitko j****![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
jebiga! ja zaboravio na druge
nista jarane, seli se!![]()
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
postoji, otrov
traži sastanak kućnog savjeta pa im objasnite što vam smeta