Druga slika -![]()
Raspravljate o temi Dnevni boravci u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Meni se ovako nešto sviđa. S tim da mi je ova narančasta najbolja na izgled a prva najbolja za održavati...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Druga slika -![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
Ja bih voljela u kući u dnevnom boravku imati kamin. Ma bi ga ja i u stanu, ali ga nemam![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
petras ova zadnja ajmeeeeeeee taj kamen to će bit kod mene
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Inače ne volim te moderne dnevne boravke...s puno bijele il crne boje...nekako su mi hladni...
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
ja neznam za koji bi se odlučila na cijeloj ovoj stranici.. sve ljepši od ljepšeg.. odlično
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Meni se sviđa ovaj drugi od zavodnice.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.