| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi dom za napustenu djecu u Život i Stil forumu; sto mislite o ovom i slicnim slucajevima? zena rodi pet sinova. svih se odrekla i sva djeca zavrse u domu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 146
![]() | dom za napustenu djecu sto mislite o ovom i slicnim slucajevima? zena rodi pet sinova. svih se odrekla i sva djeca zavrse u domu za sirocad. neka su u medjuvremenu udomljena, a neka usvojena. jedan sin rodjen je u braku, a i njega se otac odrekao. mali je bozanstveno lijep, pametan. imao je veliku srecu jer nasli su se dobri ljudi koji su ga usvojili.
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: dom za napustenu djecu strašno nešto...zakon ne funkcionira. domovi su prepuna djece,nemogu se usvojiti jer dragi roditelji nazovu jednom mjesečno i to se podrazumjeva da još uvjek "brinu" za njih pa tako oni jadni ostaju u domovima. željela bih jednog dana ako ništa drugo uzeti jedno djete na skrb... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dom za napustenu djecu joj sorry al ja sam pročito prvo dom za napušenu djecu... ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dom za napustenu djecu počnem već pisat neki komentarčić kad pročitam temu... i reko.. bila bi to neumjesna šala ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dom za napustenu djecu To je od previše sjedenja za kompom i provedenog vremena na forumu, počinju halucinacije ![]() a što se teme tiče žena nije normalna šta drugo reći
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 146
![]() | Citat:
dugo me nije bilo , pa rekoh pogledati dali ikoga zanima ova tema. hvala na komentarima. tema je ozbiljna pa moze bit ne odgovara aktuelnim . drago mi je ivana da tako razmisljas, bilo bi to zaista lijepo. djeca mogu biti i udomljena i usvojena. ako budes imala mogucnosti, svakako pomozi nekom sirocicu, osjecat ces se bozanstveno. a ako si u zagrebu, mozes u nazorovoj 46 (dom za djecu )obilaziti djecu i kao volonter, uvijek trebaju nekoga. svakako ti cestitam na tako pozitivnom razmisljanju. i svakome tko imalo suosjeca s tom djecom, koja zaista nisu sama izabrala tako. pozdrav svima
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, dom, napustenu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

Grijesiti je ljudski ...